Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon sokat viszket a hasam,...

Nagyon sokat viszket a hasam, gondolom attól ahogy nő. Használok krémet is, hogy ne legyenek csikjaim, de annyira viszket és nehéz megálnom, hogy ne vakarjam olyankor meg. Máshol nem viszked csak a hasam körül, mit csináljak?

Figyelt kérdés
2008. jan. 10. 16:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Nyugi,viszketni is fog.Nyugodtan vakard meg,de óvatosan.Inkább simogatás szerüen.Amikor nagyon viszket,kend be mégegyzer.

38hetes kismama.

2008. jan. 10. 16:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Kend be annyiszor, ahányszor igényed van rá. Használj jó zsíros kenőcsöt, az lassabban szívódik. Ha nedves a bőröd, nem viszket..-)
2008. jan. 10. 17:21
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én most voltam bőrdokinál hasonló panaszokkal,csak nekem mindenem viszketett,szinte megőrűltem tőle.Hiába kentem naponta 2-szer.Írt fel egy krémet:BIODERMA ATODERM PP. Recept nélkül kapható,de szinte sehol nem tartják ezt a változatát,nekem is meg kellett rendelni.Ez valami orvosi változat állítólag,amit a gyógyszertárak tartanak az meg a sima.Ugyanez a márka,csak talán nincs utánna a PP.Elég volt egyszer bekenni és elmúlt!Hihetetlen megkönnyebbülést jelentett!:)Igaz több,mint 3000 Ft,de csodaszer.Zsíros krémmel amúgy is "hiába" kened,hisz valószínű vízhiányos a bőröd,azt meg a hidraltálók pótolják!Próbáld ki ha megteheted,nem fogsz bent csalódni szerintem!:)
2008. jan. 10. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!