Nyilaló nyomás érzés a hüvelybe és a végbél fele is ez mit jelent ?
Figyelt kérdés
31/32 hetes vagyok. 23 hetesen volt méhszáj záró műtéten mèhszájrovidules miatt onnantól szigorú fekvés. Az utolsó két napban érzem hogy már annyira lent van a baba hogy mikor ülök is olyan fura érzést érzek a huvelyembe és a másik” résznél “is.es ha fekszek is érzem .Vajon csak ő nyomja úgy mert ugy fekszik most vagy azért van mert indul be a szülés ? Hétfőn megyek dokihoz de kiváncsi vagyok mert meg jó volna legalább 36 hétig bent maradjon. És na nem muszáj akkor nem akarok járkálni az ügyeletre ha hétfőn úgyis kell menjek. Első terhességem .ma 12:41
1/2 anonim válasza:
Ha beinduk azt észre fogod benni, esélyes hogy tovább nyílik a a mehszáj, vagy az tartja fenn.
Péntek van, ha nem induk fajas stb, akkor raér hétfőig szerintem..viszon5 bårmi szokatlant érzel pluszban, akkor azonnal menjetek be..
Hétfőn is legyen veled a holmid már, reméljük nem kell.
2/2 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, de nem volt muteti elozmenyem. Nem jelzett szulest, inditottak.
Viszont en a te esetedben megnezetnem mindenkeppen, mert ki tudja tenyleg…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!