Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baba vagy esetleg különös PÉ?

Baba vagy esetleg különös PÉ?

Figyelt kérdés
Okt.31-én jött meg utoljára, 31 napra, ami nálam nem vészes, mert rendszertelenek a ciklusaim... Első nap görcsöltem is, de nem volt darabos, ahogy szokott lenni, 3.nap nem volt egy csepp sem, utána két nap már csak barnás foltok. Előtte hónapokig kb.középidőtől egyre érzékenyebb lett a mellem, októberben viszont nem, sőt, a nyák sem jelentkezett. 2 napja már csak krémes folyásom van, és tegnapelőtt elkezdett érzékenyebbé válni a mellem, sőt, egész héten alig bírtam fent lenni, és a jobb mellbimbóm is furcsa, mintha barnább lenne a körvonala az udvarnak, de nem vagyok benne biztos, hogy ez utalhat vmire... szerintetek mi lehet? Van tesztem, de csak Mülleres Duchesse, amit az elmaradt mensi napjától lehet használni, de nem tudom, érdemes-e egyáltalán elfecsérelnem. az is lehet, hogy csak most volt vmikor PÉ-m, mert októberben nem repedt meg a tüsző? Mi a véleményetek?
2010. nov. 7. 12:13
 1/3 anonim ***** válasza:

hát nem olyan brutálisan drágák a tesztek hogy ne fecsérelhetnéd el...

Csináld meg ha akarod.

2010. nov. 7. 12:23
 2/3 A kérdező kommentje:
De van akár egy kicsi esély is arra, hogy baba legyen? Ha ilyen kérdéseket olvasok, mindig azt gondolom, hogy 0,000001 % az esélye, most valamiért mégis ott motoszkál bennem a kíváncsiság...
2010. nov. 7. 12:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha 2 napig véreztél, akkor végülis menstruáltál!

Én mikor terhes lettem, egyáltalàn nem jött meg a mensesem!

Ha a következő mensesed is kimarad tesztelj, de ha idegesít ez a mostani hát használd el!

A barna mellbimbó csak később jelentkezik mint tünet, 5-6-7 hónapban, az álmosság a frontokra óra átállításra is fogható!

2010. nov. 7. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!