Eevelin kérdése:
Nem tudom szebben megfogalmazni, előre is bocsánat. 27 hetes terhes vagyok és fájdalmat érzek odalent, vajon mitől lehet?
Figyelt kérdés
Olyan mintha alulról megrúgtak volna, vagy mint mikor egy keményebb szex után azt érzed, hogy jól "megraktak". Nem annyira feszítő, inkább nyomó érzés. Ez lehet ez nyílt méhszáj vagy ilyesmi? Nem annyira feszítő, inkább nyomó érzés. Ez lehet ez nyílt méhszáj vagy ilyesmi? Havonta járok nőgyógyászhoz, pár hét múlva megyek megint, de addig is kíváncsi vagyok volt e már valakinek hasonló. Eddig egyszer sem nézte meg a dokim a méhszájam, csak külsőleg ultrahangozott.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
dec. 29. 21:06
1/4 anonim válasza:
Erre főleg orvos tudna válaszolni, de legtöbb esetben visszér okoz ehhez hasonló fájdalmat a terhesség alatt.
2/4 anonim válasza:
Nekem akkor volt ilyen amikor "beékelődött" a feje, szülésre kész volt úgymond. Alig bírtam megmozdulni, ülni vagy akár lépni is. Ez volt a 36. Héten, 41. Héten született meg, illetve az érzés másnapra elmúlt. Illetve ez pont azon a napon volt mikor orvoshoz mentem, és késtünk is, tehát onnan tudom hogy nálam ez okozta a fájdalmat. Ezen kívül még egyszer éreztem ezt.
3/4 anonim válasza:
Nekem 29 heten volt fajdalmam 2 napig.. masodik nap ejszaka megindult a szules
4/4 anonim válasza:
Nekem akkor, amikor faros volt és szokásává vált séta közben lefele taposni. Tök zárt voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!