Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38 hetes kismamák, ti is...

38 hetes kismamák, ti is ennyire figyeltek rá, hogy mindig rendben legyen a körmötök, szőrtelenítsetek, hajat mossatok stb?

Figyelt kérdés
Persze máskor is figyelek erre, de most nagyon, nehogy már egy jeti menjen szülni helyettem ;))
2010. nov. 7. 09:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Én is amúgy is figyelek rá, de így hogy bármikor kezdődhet a buli :) nem árt felkészültnek lenni. Így talán nem a beinduló fájások közt kell ezzel foglalkozni. Jetimentes, szép, és gyors szülést mindenkinek :)
2010. nov. 7. 09:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyébként is mindig járok kozmetikushoz... most egyre többször látogatom:)) Igaz én nem 38 hetes vagyok hanem már 39. Nem akarok csubakka lenni.. így is elég szőrös típus vagyok...:-) Sok boldogságot!
2010. nov. 7. 09:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, én is így volt, szinte mindnenap borotváltam a semmit, meg hajat mostam:) Holott akkor már sokfele érdemben nem is mentem. Vicces dolog ez...olyan kényszeres volt, de jobban éreztem magam tőle. Bár a kutya nem azt fogja nézni, amikor szülsz, hogy mennyi szőr van a lábadon, vagy épp milyen a hajad, mert ami szépen rendbe van téve, hát a szülés után...hogy is néz ki egy anyuka :) De a közérzetnek jót tesz, és ez fontos.

Sok boldogságot! sikeres szülést! és egészséges babát!

Üdvözlettel 2 kisbabás épp zsíros hajú anyuka :-)(használd ki magadra az időt)

2010. nov. 7. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!