Magzati szívhang figyelőt szeretnék venni használtan. A vaterán kívül, hol nézhetném még meg?
Figyelt kérdés
Aki használta, valóban hatásosan használható már a 12. héttől?2010. nov. 7. 09:16
1/4 anonim válasza:
Én a 11. hét végétől használtam, és tökéletesen működött. Van akinél már előbb is lehet vele hallani . Mondjuk ez típusfüggő. Nekünk angelsound van, ezzel lehetett hallani. Van olyan amivel csak később. Én nagyon szerettem, de most már hogy minden nap mocorog nem sűrűn veszem elő. De az édes kis csuklását még mindig meghallgatom vele néha :)Én nagyon izgultam az elején hogy biztos hogy minden rendben-e vele. Minden másnap meghallgattuk egyszer a mocorgások beindulásáig. Sokat vacilláltam hogy érdemes-e venni, de érdemes volt, mert onnantól sokkal nyugodtabb voltam. Amúgy szerintem elképzelhető hogy az expresszen is van fent, meg a teszveszen. Amúgy lehet hogy a mienk is eladó lenne. Nem hiszem hogy még használnám így a végén. Írj privit ha gondolod. Boldog babavárást.
4/4 anonim válasza:
én is hallgattam a bébimet, de már megszületett, ha gondolod és kell, írjál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!