Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hetes kismama vagyok, 2....

9 hetes kismama vagyok, 2. napja lázas, eddig nem engedtem 38 ° fölé a védőnő javaslatára. A nátha miatti köhögéstől már kicsit néha fájdogál a hasam. A láz miatt érdemes lenne ügyeletre menni? Kérlek nyugtassatok meg.

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 17:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Koraszülés 9 hetesen?
tegnapelőtt 20:16
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem kell ügyeletre menni!

Panadol vagy Benuron szedhető terhesen.

Náthás tünetekre pedig Herbal Swiss! Van köhögés csillapító szirup és szopogató tablettája is torokfájàsra.

Semmi baj nem lesz!

tegnapelőtt 21:19
 13/14 anonim ***** válasza:

Max ha van bacira esély holnap délelőtt, pl tüszős mandulagyulladás pl baktérium, de a felső légúti betegségek 99%

-a vírus, azzal meg az ügyeleten sem tudnak mit kezdeni. A tüszős pl pokolian fáj. De ebben az esetben is délelőtt mennék, nem este. A holnapot ugye ledolgoztuk 14-én, 2 napos karácsony után 3 napos hétvége jön, szóval ha valaki fontolgatja az ügyeletet, nem világ vége szerintem, 6 napig nincsen normál háziorvosi rendelés, ugye a 24-ét is ledolgoztuk..

tegnapelőtt 22:48
 14/14 anonim ***** válasza:

Az kimaradt, hogy én végig háziorvosi ügyeletre gondoltam.

Szülészet nem kell láz miatt.

tegnapelőtt 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!