P.adamne06 kérdése:
Nagyon csúnyán köhögök, mellkasomba is bele nyilal nagyon plusz hőemelkedésem is van, lehet baja a picinek oda bent tőle? 6-7 hetes lehetek!
Figyelt kérdés
Megpróbálok ma ügyeletre eljutni, csak a másik kicsivel nagyobb lányom(20honapos) valaki biznom kell addig :(ma 07:33
1/4 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz ettől. Mondjuk nem értem minek az ügyeletre menni kohogessel, dehat te tudod.
2/4 anonim válasza:
Nem kell ügyelet. Én 3 napig szenvedtem, nem aludtam nem ettem. Hétfőn jutottam a dokihoz. Panadol a lázra, ha 38 fölé megy és nagyon sok folyadék. A babának maga a köhögés nem árt a vírus árthat, de tenni ellene nem lehet. Azért 99%-ban nem szokott gondot okozni.
Alkoholmentes lándzsás útifű, sinupret forte drazsé, hársfatea, méz, citrom, gyömbér. Ezek mehetnek. Igazából nagyon tenni nem tud az ember. Át kell vészelni. Ezért ügyeletre rohanni felesleges stressz neked is meg a kicsinek is. És nincs magas lázad sem ami indokolná.
Jobbulást!
3/4 A kérdező kommentje:
Azért megyek be, hogy egyrészt ne kapja el a nagyobb, másrészt hívtam őket és azt mondták jobb ha rá néznek:( hányingerem is van napok óta, van hogy hányásig így kb alig megy be valami gyógyszer mert vissza is fordul:(
ma 07:44
4/4 anonim válasza:
Így oké, ha már hívtad őket. Mielőbbi gyógyulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!