Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit jelent a következő uh-os...

Mit jelent a következő uh-os lelet? Az nagy baj hogy cervixközelben? Az uh-os doki azt mondta vigyázni kell, mert könnyen elmehet? Ugye nem fog elmenni? Ez jó leletnek számít vagy nem?

Figyelt kérdés

Az uh-s leletem: 60x36 mm-es ut.-ban cervixközelben 3mm-es echófelritkulás látható.

Jo.ov.-ban 24mm-es echómentes terület.

Kóros erezettség nincs.

A Dogulasban szabad folyadék nem látható.

Korai grav. valószínű.

Jav.: 2 hét mulva co.

Utolsó mensim 2008. 11. 29.-én volt.

uh-n 2009. 01. 05-én voltam ez az a lelet volt. A végét tudom két hét mulva kontrol.

2009. jan. 8. 18:30
 1/7 anonim ***** válasza:

60 x 35 mm-es méhedben, a a nyak közelében 3 mm-es sötét folt ( = ebből lesz a petezsák) látható. jobb petefészkedben 24 mm-es echomentes terület, szerintem tüsző. Pocakodban nincs szabad folyadék, tehát nincs méhen kivüli terhességed.

Korai terhesség valószinű.

tehát kb. 4-5 hetes terhesség lehet.

2009. jan. 8. 18:37
 2/7 anonim ***** válasza:
előző vagyok. azt sajnos nem tudom, hogy ha a nyak közelében tapad meg, akkor könnyebben elmegy -e. én azt gondolom, ha megtapad, akkor az jól megtapad.
2009. jan. 8. 18:39
 3/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszod!!!! Sokat segítettél!!!!Még egyszer köszi!!!!

Azért még várnám a véleményeket a cervixközelségről.

Előre is köszi!!!

2009. jan. 8. 18:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Ilyenkor még akármi lehet. "Ugye nem fog elmenni?" kérdésre legszívesebben azt írná az ember, hogy persze hogy nem, meg ezt szeretnéd hallani:))))

A terhesség elején folyamatosan alakul ki minden . Egy kis sejtecskéből létrejön egy ember. Millió hibalehetőség van, mégis az esetek többségében szépen minden klappol. Tehát ha egészséges, valószínűleg megmarad, ha baj van vele, akkor nem. Ez a természetes kiválasztódás része.

Annyiban tudsz vigyázni magatokra, hogy ilyenkor még kerülöd a nemi együttlétet, nem fürödsz forró vízben, nem állsz neki extrém sportoknak. És türelmese vársz. Ha lassan is telik az idő, el fog múlni ez az időszak:)))

2009. jan. 8. 18:43
 5/7 anonim ***** válasza:
hogy most a méhnyak közelében van, tudtommal egyenlőre még nem jelent semmit, a tapadás fokozatosan alakul ki majd a méhlepénnyel, csak később. Ha a placenta a méhnyak közelében van, vagy a méhnyakon az leginkább szülésnél okozhat problémát, illetve könnyebben bevérezhet.
2009. jan. 8. 18:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Az mit jelent hogy bevérezhet?Elvetélek? Vagy mi?Kérlek írd le ha még itt vagy!!!Előre is köszi!!!
2009. jan. 8. 18:48
 7/7 anonim ***** válasza:
A bevérzés nem vetélés. Ne parázz. Egy kolléganőmnek volt a méhnyakhoz közel a placenta, és vérömleny keletkezett, ezért még a 12. héten is azt mondták, ha megmarad... A napokban fog szülni.
2009. jan. 10. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!