Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez pozitív? Szerintetek

Ez pozitív? Szerintetek

Figyelt kérdés
Sziasztok december 6 ikán voltam párommal együtt nem védekeztünk 7 napja késik két napja ugyan ez a teszt negatív lett mai napon látni egy vékonyabb csíkot szerintetek
tegnap 18:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

1. Nincs kép.

2. Ha 7 nap késésnél közönségsegítség kell, az szinte tuti biztos, hogy negatív

tegnap 18:24
 2/11 A kérdező kommentje:

Nem enged képet fel tölteni

De ovuláció után voltam 3 nappal együtt a párommal

tegnap 18:26
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Már a nem várt napján is szép pozinak kell lennie. Ha számodra nem egyértelmű, akkor az negatív.
tegnap 18:30
 4/11 A kérdező kommentje:
December 6 ikán voltunk együtt és december 17 ikén kellet volna megjönnie a menstruációmnak az 11 nap és igen tisztában vagyok vele ha ovuláció napján fogan akkor már esedékes mensi napján pozitív lenne de ugye köztudott nem csak azon a napon lehet meg esni és sok minden befolyásolja, egy kérdést tettem ki, miért kell az embert le támadni ha más segítséget kéri
tegnap 18:40
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs jobb dolgod az ünnepek alatt?
tegnap 18:45
 6/11 babyboom567 ***** válasza:
100%
ha ovuláció után 3 nappal voltatok együtt akkor mire vársz?
tegnap 18:45
 7/11 anonim ***** válasza:
91%

😂 Köztudott, hogy nem csak az ovuláció napján lehet teherbeesni? 😂

Hát még mikor, kedves? Máskor nem következik be a fogantatás.

Nem tudom, hogy milyen körökben köztudott ez az információ, de nagyon téves. Felénk szerencsére nem ilyen fals információk terjedtek el.

Az ovulációd fix, hogy nem akkor volt, amikor hiszed, különben már vagy megjött volna, vagy kiverné a terhességi teszten a második csík a szemedet.

tegnap 18:56
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Kepfeltoltes.hu oda tudod pl aztán a linket ide
tegnap 19:06
 9/11 A kérdező kommentje:
Látom neked sincsen jobb dolog trollkodsz itt 🤣🤣🤣🤣🤣anonim kedves szenteste 🤣🤣🤣jajj szegény egyedül töltöd? Hát nem is csodálkozom, hogy van időd erre 🤣🤣🤣
tegnap 19:20
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

6-án voltatok együtt az 19 napja volt. Már pozinak kellene lennie a tesztnek. Bár azt írod halvány. Nem igazán tud máskor foganni. Csak ovukor abban a 12 órában amikor még életképes a petesejt. De ovu után 14 nappal minden teszt pozi lesz.

A spermium átlagosan 2-3napot bír várni. Legyen 3 napal későbbi ovuból a foganás, akkor is az már 16 napja volt. Tehát a teszted egyértelmű. De ki tudja te mit értesz halvány alatt. Van aki azt érti, hogy kicsit halványabb a t csík a kontrollnál... van aki meg azt ami fotón szinte nem is látszik.

A lényeg, ha terhes vagy már a teszted egyértelmű 2 csíkos kell legyen keresgélés nélkül. Ha ez így van akkor az jó jel és babát vársz.

tegnap 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!