Mennyire kell megijedni ha ma többet mozgott a baba a megszokottnál?
Figyelt kérdés
34 hetes terhes vagyok kisbaba eléggé "kiismerhetetlen" mikor milyen napja van úgy mozog hol többet,hol kevesebbet
Igazából volt már ilyen pár kiugró nap amikor szinte tombolt . De most nagyon megijedtem mert eleg sokszor feszengett ma meg rúgott is, ilyenkor már pont le kellene lassulniuk nem? Aztán persze feljöttem ide gyakorira és a köldök zsinór miatti vergődés jött velem szembe rajtam meg azóta a frász van hogy mivan ha ez a baj...
tegnap 21:32
1/4 anonim válasza:
Nem baj, dokim azt mondta minél többet mozog annál jobban érzi magát, én is aggódam mert volt hogy napi 30 percet volt nyugton 😅
2/4 anonim válasza:
Azt tudtatok, hogy a babak 24 bol 23 orat alszanak a pocakba? Ezek a mozgasok az idegrendszeruk fejlodeset szolgalja.
En akkor felnek ha nem ereznem
3/4 A kérdező kommentje:
Örülök hogy érzem férre ne értsd csak túlzottan félek mindentől ami "más" első baba így mindenre rá parázok
tegnap 22:13
4/4 anonim válasza:
Masodik vagyok. 1x alig mozgott a fiam. Majd beindult. 1 honap mulva ismet alig alig ereztem mozogni. Aznap ejszaka be is indult a szules 29 heten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!