Ez lehet terhesség?
Figyelt kérdés
5 napja késik a menstruációm, amit nem szokott, nagyon pontos. Mielőtt meg kellett volna jönnie 1 héttel előtte elkezdett görcsölni/szúrni a méhem és azóta is tart. Csináltam 3 terhességi tesztet abból kettő először negatívnak tűnt, de aztán rá nagyjából 2 órára egy második halványabb csík is megjelent, ami kissé vékonyabb volt, mint az első. A harmadik teszt ( egy másik fajta) negatív lett és pár óra után is így maradt. Járt már így valaki, hogy később egy második csík is megjelent? Mivel használtam már ugyan ezt a tesztet régebben és akkor órák után is 1 csíkos maradt, ezért gyanakszom a terhességre. Nőgyógyászhoz csak 1 hónap múlva kapnék időpontot, ezért egyelőre csak tesztelgetni tudok.ma 15:23
1/6 anonim válasza:
🤣
5 napja késik és negatívak a tesztjeid, ember! Mi a kérdés???
2/6 anonim válasza:
Két hét múlva tesztelj újra, ha addig nem jön meg a mnezeszed.
3/6 A kérdező kommentje:
Kedves első! Ha elolvasod figyelmesen akkor láthatod, mint ahogy írtam, hogy megjelent egy második csík is, ami ilyen eddig nem történt az idő elteltével sem.
ma 15:44
4/6 anonim válasza:
A legtöbb tesztnél direkt kiemelik, hogy a tesztelési idö (néhány perc) után késöbb megjelenö esetleges csík száradási csík, nem terhességet jelzö pozitív eredmény
5/6 anonim válasza:
Az 1-es/5-össel ne fogllakozz, ö az ügyeletes kötözködö bunkó válaszoló.
6/6 anonim válasza:
Igen, én jártam így, és az száradási csík volt. Egyszer még úgy is jártam hogy egy teszt leolvasási időn belül nagyon enyhén mutatott reagens helyet, a többi teszt nem, akkor sem voltam terhes🙁, pedig nagyon szerettem volna hogy igaz legyen. Amikor terhes lettem akkor kényelmesen látszott hogy az bizony pozitív és időn belül. Nagyon sajnálom, hogy ezt írom de jobb ha időn túl kidobod a teszteket és nem nézegeted. Inkább tesztelj rá két napra is ha valamiért arra gyanakszol hogy később ovuláltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!