A baba egy helyen mozog napok óta?
Figyelt kérdés
26 hetes terhes vagyok. A kisfiam 3 napja a hasam oldalánál mozog folyamatosan, ott rúgdos. Csupán kíváncsiságból kérdezem, hogy nektek is volt olyan hogy ennyire megtalálta a kényelmes kis helyét? 😃dec. 8. 16:58
1/1 anonim 

válasza:

23 hetes vagyok és trambulinnak használja a hólyagom XD
Első babával soha nem éreztem ilyet, most a baba meg konkrétan imádja, mindig arra rúgdos. nagyon máshol nem is érzem.... talán reggel, mikor máshova fekszik az alvási pózom miatt. Kisfiam is mindig egy helyen nyomkodta ki magát. Szerintem minden babának megvan a kedvenc helye :) Sok a hang odabent, meg az se mindegy, mennyit ül a kismama vagy fekszik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!