Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes terhesen erős derékfáj...

8 hetes terhesen erős derékfájdalom?

Figyelt kérdés
Aludni se bírok a fájdalomtól és csak 2 nap múlva kaptam időpontot, valaki volt már így?

dec. 8. 03:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Az valami más lesz, nem az állapotoddal kapcsolatos.

Habár, azt vizsgálták, hogy nem méhen kívúli-e?

dec. 8. 04:57
 2/10 A kérdező kommentje:
Semmit nem vizsgáltak, bementem megtapogatták a hasam alját kérdezték mikor volt utoljára menstruációm akkor ráfogták hogy hány hetes lehet és adtak másik időpontot amin már lesz uh is, mert itt sajnos külön van :/
dec. 8. 05:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 3 terhességből 1nél fájt a derekam, de cefetül. Elvetéltem ott.
dec. 8. 09:55
 4/10 A kérdező kommentje:
Úristen.. remélem nálam nem ez a helyzet 😞
dec. 8. 10:49
 5/10 anonim ***** válasza:
66%
Alig tudtam mozogni annyira fájt a derekam, attól féltem az egész terhességet végigkíséri mert akkor meghalok... Szerencsére elmúlt, lányom 3 hónapos
dec. 8. 11:41
 6/10 anonim válasza:
100%

Mikorra van időpontod ultrahangra?

Nem biztos, hogy a terhességgel kapcsolatos. Nekem volt hasonló problémám, annyira fájt a derekam, a hasam, hogy be kellett mennem a sürgősségire. Ott kiderült, hogy nem nőgyógyászati eredetű, csak oda sugárzott a fájdalom. A baba vígan ficánkolt odabent.

Szerintem csak akkor fogsz tudni megnyugodni teljesen, ha elmész az ultrahangra. Próbálj meg nem a legrosszabbra gondolni, mert a stressz és a folyamatos aggódás nem tesz jót neked.

dec. 8. 13:58
 7/10 A kérdező kommentje:
Annyian megijesztettek hogy ez a vetélés jele de próbálok megnyugodni, és már holnap megyek ultrahangra is. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát !
dec. 9. 12:37
 8/10 anonim válasza:
100%
Szia! Jelenleg nekem is iszonyatosan fáj a derekam! (12. hét) Írd majd meg mit mondtak! Szerintem én is dokihoz fogok menni,lassan egy hete tart már! Miből gondolod,hogy a vetélés jele?
dec. 9. 12:44
 9/10 A kérdező kommentje:
Szia, nekem is csak mondták hogy ez a vetélés jele de ma voltam ultrahangon és minden rendben van 9 hetes. Egyébként az orvos se tudja mi okozza a derékfájást, “valószinű csak a hormonok”
dec. 10. 15:38
 10/10 anonim válasza:
100%
Köszönöm,hogy válaszoltál!
dec. 11. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!