Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7,8-as cukorérték magas...

7,8-as cukorérték magas ezesetben?

Figyelt kérdés

Végig rendben volt a cukrom.

Most ettem több édességet, éreztem, hogy nem vagyok túl jól (szomjúság, nehézlégzés), ezt az értéket mértem (kb fél órával az édesség után).

Ez nagyon soknak szàmít úgy, hogy eddig ilyen 5,6-okat mértem?

(39+5 hetes vagyok, vasárnap megyek CTG-re, orvossal hétfőn találkozok.)

dec. 6. 19:55
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

Hát nem jó, de annyira a végén vagy, hogy szerintem semmit nem fognak ezzel már kezdeni. Lehet most kicsit hanyagold a sok cukrot, ehetsz csak kevesebbet :) a dokinak jelezd, az ő szava azért még is csak többet jelent :)

Ha eddig nem volt baj a cukroddal, ez a pár nap már nem tesz kárt, de vigyázz magadra.

dec. 6. 20:00
 2/5 anonim ***** válasza:
51%

Fél órával evés után mindig magasabb lesz az ember cukra, akkor is ha normális kaját eszik. Viszont nyilván azért számít, hogy az evéssel mennyire nőtt meg a vércukrod, a nagy kilengések nem jók, ha nagyon megugrott, az semmiképp sem jó, de mivel nem mérted meg evés előtt, ezért ezt nem lehet tudni.

Én a helyedben megmértem volna 1 óránál is, hogy visszament-e 7 alá, mert vissza kellene, hogy menjen.

dec. 6. 20:06
 3/5 A kérdező kommentje:

Megmértem picit több, mint 1 óra elteltével, 5 volt.

Egyébként 200-220 körüli ch-t eszek/nap (2000 kcal környéke), annyinál nincs is gond.

De amint nem írom/nem figyelem, és megszalad az édesség, bár ez nem gyakori, de megérzem rögtön :S

Inkább hanyagolom a napokban, nem akarom, hogy gond legyen.

dec. 6. 20:06
 4/5 anonim ***** válasza:
28%

Tekintve hogy nem jokor mertel, igy tokmindegy.

Az 1 oras ertek mar szuper, nincs itt semmi gond.

Ettol fuggetlenul nyilvan ne egyel olyat, amitol rosszul vagy.

dec. 6. 20:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Semmi gond nincs ezzel. A következő pár napban ne nagyon egyél olyat, amitől megugorhatna és ennyi.
dec. 6. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!