Létezik olyan,hogy a béta hcg vérvétel tévedik és 2hónap után sem mutatja ki a terhességet?
Pisilésnél nem csíp,de én is gondoltam már rá
Viszont tényleg nagyon ijesztő az egész,mert kb 2hete éjjel 2x hánytam is,egy idieg hányingerem volt,ami azóta elmúlt
Fájt a derekam,nagyon gyenge volt menstruációm (szinte csak rózsaszín folyás,néha kevés piros),rengeteget alszom mert állandóan fáradt vagyok, közben ez az alhasi fájdalom
Annyire összezavarnak ezek a tünetek meg hogy egyik orvos sem tud mire gyanakodni
Ez vagy pszichés, vagy valami komoly alapbetegség alakult ki. Egy biztos, nem nőgyógyászati és nem terhesség. Keress fel háziorvost, mondd el, hogy vacakul vagy, de nem vagy terhes, se vérteszt se uh alapján. Mellesleg a tübeteid nem tipikus terhes tünetek, csak annyira nem akarsz terhes lenni, hogy bebeszéled magadnak és produkálod. Létezik az úgynevezett álterhesség is. Ez mind pszichológiai dolog.
A terhesség gondolatát is felejtsd el és utána lehet jobb lesz vagy tovább tudsz vizsgálódni. A két hányás lófütty ezer oka lehet. A gyerekem vírus mellett 15 percenként hány...nem terhes xD szóval nyugodj meg és keress másik magyarázatot amit vizsgálni lehet. A babát meg engedd el, ha nem megy akkor tényleg a fejedben van a gond és nem mondogatni kell, hogy de totál olyan mintha terhes lennél, hanem kimondani, hogy oké nem vagy terhes, de ha valami nem ok és kérd a dokid segítségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!