Méhen kívüli terhesség esetén mikortól pozitív a teszt?
Múlt héten voltam orvosnál, addigra csináltam egy tesztet is, ami negatív volt.
Előbb jött meg a menstruációm és nagyon görcsöltem, úgyhogy elmentem orvoshoz, ő mindent rendben talált. Ma viszont, 19napra az előzőre, újra megjött...csináltam még egy tesztet, ez is negatív
Ilyen esetben mit tudnék tenni? Orvoshoz tudok menni vagymeg kell várnom hogy elmúljon a mensi?
Félek tőle nagyon
Első gyermekem császármetszéssel született, anyukámnak is volt több is
És nagyon szeretném tudni, hogy mi bajom van, ha nem is terhesség..
De elsősorban az érdekel most, hogy a méhen kívülit mindenképpen mutatná a teszt, azaz nem lehetek terhes
Mutatná a teszt, tuti nem vagy terhes.
Orvoshoz épp mehetnél most is, de szerintem semmi nem indokolja, hogy sürgősen menned kelljen, úgyhogy én biztos megvárnám, míg elmúlik.
Méhen kívülinél pozitív a teszt, ne aggódj, így nem vagy terhes.
A 19 napos ciklus az akkor gond, ha többször előfordul. Egx évben egyszer belefér. Ha ismét lesz, ha 3 hónapig ilyen rövidek a ciklusaid, akkor érdemes orvoshoz menni.
Hát most az utolsó 3 így alakult:
Október 20
November 16
December 4
Mind rendes menstruáció, rendes vérzéssel, előtte-utána barnás-rózsaszínes folyások 2-3 napig
Előtte soha nem volt ilyen gondom, általában 30 napos ciklusaim vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!