Ha pozitív a teszt mikortól kell menni orvoshoz?
Figyelt kérdés
Szeretnénk biztosra menni, a teszt pozitív.:)))
Az orvos mikortól tudja igazolni?
Mert csak utána szeretném elmondani a családomnak, pàroménak is.:)
Most maradt ki a menszeszem, ez az első nap, erős pozitív a teszt.
A jelekből rögtön tudtam, hogy az vagyok!!
2023. febr. 23. 05:37
1/11 kajitani válasza:
Szia! Gratula :) Általában a hatodik héten (tehát nagyjából három - négy hét múlva) száz százalék,hogy látnak szívhangot is. Az én mostani utolsó mensim július 9-én volt,ez alapján adott a dokim asszisztense időpontot először augusztus 24-e körülre,akkor még csak a két petezsákot látta :) Egy hét múlva kellett aztán visszamennem,akkor volt meg mindkét szívhang.
2/11 anonim válasza:
Minimum 2-3 hét, ahogy az első írja.
3/11 A kérdező kommentje:
Hú köszi! Akkor sokt kell még várnom. :) izgatott vagyok!
2023. febr. 23. 06:31
4/11 anonim válasza:
1, a poz teszttől nem 3-4 hétre van a hatodik hét, hanem kettőre.
5/11 anonim válasza:
Legalább 2 hét késés után. De az se baj, ha inkánbb a három héthez van közelebb.
6/11 kajitani válasza:
Igen, sokat kell várni még,de inkább várd ki ezt a pár plusz hetet (ami valóban inkább a hetedik-nyolcadik hét, bocsánat elírtam), mint hogy a korai időpont miatt ne lásson semmit és esetleg elszomorodj :) Biztos minden rendben lesz! Első voltam.
7/11 anonim válasza:
2-3 héttel a késés után, ha semmi panaszod sincs (nem vérezgetsz stb). Ha túl korán mész vagy semmit sem lát még, vagy még nincs szívhang és vissza kell menned mindkét esetben.
8/11 anonim válasza:
Én 7+6-nál voltam először orvosnál, hogy biztosan ne csak egy petezsákot lásson, és hívjon vissza 1-2 héttel később.
Szerencsére volt szívhang, 14 mm CRL, jó helyen is tapadt.
Azóta pedig 1 hónapos nagyfiú már.
Boldog babavárást neked!
9/11 anonim válasza:
Én 7 hetesen voltam először dokinal
10/11 Sssaszem válasza:
Nem örülök a gyereknek úgy, hogy jó lesz, ha el vagyok egyedül, vagy olyan emberrel, aki nem akar családot. Erről ennyit. A szülész orvosok csak császároznak tudnak? Nem kell gyerek, legyen eü ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!