Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek az elevit szorulást...

Akinek az elevit szorulást okozott, mire tért át? Talált-e jobbat?

Figyelt kérdés
2010. nov. 6. 10:35
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia.Igen,nekem nagyon szorulásom volt tőle a kisfiamnál(26hós),most ismét babát várok,kb.7hetes vagyok és most a Hipp natal italt iszom(bűn rossz az íze:(,de szorulásom nincs:-).

Üdv

Vera

2010. nov. 6. 11:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Szia!Én a Femibiont szedtem ez teljesen jó,ebben nincs vas azt külön kell pótólni!A Ladyevit is jó!
2010. nov. 6. 12:19
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2010. nov. 6. 12:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, amelyikben van vas, az szorulást okoz, amelyikben nincs, amellett meg nagyobb eséllyel leszel vashiányos, amire a doki úgyis külön vasat fog felirni.
2010. nov. 6. 13:06
 5/10 A kérdező kommentje:
Akkor végül is nekem teljesen mindegy, mert onnantól hogy meglátják a vérképem... Vas-vas-vas... Aztán meg még több kell. Akkor lehet, hogy nem kísérletezem. Mert még elevit mellé is kellett szednem vasat, és az sem volt elég...
2010. nov. 6. 13:10
 6/10 anonim ***** válasza:

Akkor pláne teljesen mindegy ...

Ha vasat is kell szedned, az Elevitben lévő nem oszt, nem szoroz, szedjed nyugodtan azt!

2010. nov. 6. 13:21
 7/10 A kérdező kommentje:
okés,köszi a válaszokat!
2010. nov. 6. 13:46
 8/10 anonim ***** válasza:

igen, a vas okoz szorulást.

viszont a magnézium meg lazítja!

én gravidát szedtem meg mellette 500 mg magnéziumot, naponta. nem volt egyszer sem szorulásom!

szedj magnéziumot, az kell arra is, hogy ne keményedjen a pocid, meg nem görcsöljön be éjjel a lábad

boldog babavárást!

2010. nov. 6. 15:28
 9/10 anonim ***** válasza:

[link]

Én az elevitet szedem, nekem is székrekedésem volt, de mióta eszem a búzakorpát egy héten 2-3 alkalommal, azóta nincs ilyen gondom.

2010. nov. 9. 12:06
 10/10 anonim válasza:
Én Femibiont szedek + cékla levet szoktam inni + sok zöldség, olivaolaj, magok, hüvelyesek, tele rosttal és kálciummal. 21 hkm
2010. nov. 9. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!