Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bevált tippeket kérhetek...

Bevált tippeket kérhetek kismamik?

Figyelt kérdés
Sziasztok aki már volt terhes az legyen szíves segítsen nekem. 11+3hetes vagyok. 9.heten elmúlt minden tünetem, örültem is neki. Na már most tegnap visszajött a hányinger, gyomorfájdalom, melleim borzasztóan néznek ki...egész egy nagy bimbó udvar és brutálisan fáj. Úgy érzem magam mint aki összevan törve és agyonverték. fáj mindenem és mintha lázas lennék pedig nem vagyok az. Csütörtökön megyek dokihoz trisomy tesztre de addig jól bevált tippeket nagyon szívesen fogadok.🫶 Ja és etvagyam sincs :/
tegnap 14:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem hol mentek hol jöttek a tünetek. Volt, hogy egy két napig semmi, majd újra. A hányingert utáltam a legjobban, meg a fáradtságot. Én egyedül a kefirt kiflivel tudtam megenni ilyenkor. Azt hallottam más is mondta baráti körben, meg itt is láttam. Van akinek a citromos víz segít (nekem az baromi sok savat okozott).

A fáradsagra meg azt tudom mondani pihenj amennyit tudsz én napközben munka után mindig aludtam egy órácskát sokat segített.

tegnap 15:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Nincs ra tipp, majd elmulik. Legkesobb szulessel :D

De a masodik trimeszter kozepe fele mar azert az ember jobban szokta erezni magat, nagy atlagban.

tegnap 15:48
 3/6 anonim ***** válasza:

De mihez kérsz tippet?

Mert az leírtad, h elmúlt a rosszullét, meg hogy visszajött, meg hogy majd mész dokihoz is. De mégis mihez kérsz addig tippeket?

tegnap 16:15
 4/6 A kérdező kommentje:
A rosszullét enyhítésére kértem tippeket mivel nekem első baba. Hátha még nem próbáltam olyat ami másnak bevállt.
tegnap 16:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Nincs bevált módszer. Max, ha non stop hánysz arra vannak tippek.

A többit túl kell élni. Nekem 15.héttől álltak le a tünetek, addig jöttek mentek.

Kitartás :)

tegnap 17:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a nőgyógyász, hogy ne szedjék mindennap terhes vitamint, ne igyak hirtelen pohár vizet, hanem kortyolgatva, legyen az ágy mellett reggelente keksz. Illetve ha nagyon hanyingerem van, akkor szedjek B6-t.
ma 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!