Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A jóslófájás hasonlít a...

A jóslófájás hasonlít a menzesz görcshöz?

Figyelt kérdés
ma 11:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Fuu 30 hetes vagyok és nekem is állandóan olyan, mintha meg akarna jönni. Elvileg sokat ülök és nem pihenek eleget. 4 éve szültem, már nem emlékszem annyira, de szerintem nem ezek a jósló fájások. Azok még intenzívebbek, közben keményedik a has is és nem hosszú percekig tart.
ma 12:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Én olvastam/hallottam, hogy sokaknak igen. Nekem totál más volt, olyan görcs és fájó érzés, hogy menni alig bírtam, sose éreztem hasonlót, ez szűnt meleg vizes zuhanyra plusz pozícióra ha négykézlábra mentem és rendszertelen volt. Amikor a szokásos menstruációs enyhe görcs jött derékfájással és elsőre éreztem már tudtam, hogy ez tuti a vajúdás kezdete lesz, annyira más volt. Tényleg akkor indult be, 10 percenként. A jóslós érzést érdekes nem éreztem, azt a féle fájdalmat.
ma 12:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem az elsővel a jósló nem fájt, csak beton kemény lett a hasam tőle.

A másodikkal a jóslók olyan durvák voltak, hogy azt hittem elkezdtem vajúdni, el is kezdtem mérni őket, csak végül mindig abbamaradt. Tehát gondolom ez is terhességenként változik.

ma 12:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálam is csak a nyákdugó távozása után jöttek a rendszeres jóslók az első terhességemnél.

A mostaninál meg már hetek óta kínóznak, de olyan szinten görcsölök, hogy ha nem lenne némi önuralmam összerogynék.

Ma is mennem kellett a 20 percre lévő sztk-ba, elindultam majdnem 50 perccel korábban és mégis késtem, mert annyira nyilalt, szúrt, görcsölt az alhasam, higy alig tudtam lépni.

ma 13:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nyákdugó után voltak, akkor is jóslók voltak? Azok már inkább rendes fájások, nem?
ma 13:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!