Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi és mennyire jelent gondot...

Mi és mennyire jelent gondot az alábbi laborleletben?

Figyelt kérdés

Segítsetek kérlek, mert már fél napja próbálok orvost elérni, sikertelenül.

Délben jött meg a laborom, aminek a vérvételi részével semmi baj, ellenben a vizelet része nem túl szép, nem első gyerek, de soha nem volt ilyenem.

8 hetes terhes vagyok, progeszteront szedek kúp formájában, szóval a zavaros része arra vonatkozik, hogy egyszerűen kikerülhetetlen volt, hogy pisilés közben ne kerüljön bele. Viszont ennek lehet bármi szerepe a rossz eredményben? A keton tudom, hogy nem, illetve a fehérje, de a bacik és a gomba? Decemberre van a következő terhesgondozásra időpontom. Menjek oda soron kívül és kérjem, hogy nézzenek rá?

[link]

ma 19:31
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Azért egy kis bacival a vizeletben még terhesen sem kell délután/este az orvost üldözni. Következő rendelés alatt elmész a háziorvoshoz, ad rá gyógyszert és ennyi.
ma 20:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezt kevésbé arrogánsan nem tudtad volna leírni? Nem értem miért kell így válaszolni egy segítségkérésre.
ma 21:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem annyira nem borzalmas, de lássa orvos mindenképpen. Háziorvos normál rendelési ideje megfelel, ügyelet stb nem szükséges.

Nyilván a legtöbb értéknél a negatív lenne a tökéletes, de nyomokban ez-az még nem nagy gáz. A baktérium sok, azért mondom, hogy azért lássa orvos.

ma 21:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, a háziorvosom végül visszahívott, holnap kapok beutalót tenyésztésére. :)
ma 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!