Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megjött de még is lehet...

Megjött de még is lehet terhesség?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kereken 4 hete voltam együtt a párommal védekezés nélkül, elvileg akkor volt peteérésem is.

Múlt héten hétfőn erős görcsökkel megjött, bár elég gyenge volt a vérzésem és 5 nap helyett 3 napig tartott.

Ma voltam nőgyógyászaton rákszűrésen, illetve ultrahangozott is, és a doktornő visszahívott két hét múlvára, mert felritkulást látott és megvastagodott méhnyálkahártyát.

Azt mondta, ha megjön ha nem menjek vissza, végezzek el egy tesztet is, amit persze ma megteszek.

Kérdés, járt már így más is? Felritkulás korai terhességnél van, vagy mástól is lehet?

nov. 22. 12:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
A teszt eldönti. Lényegesen egyszerűbb és megbízhatóbb, mint itt kérdezgetni…
nov. 22. 12:35
 2/12 anonim ***** válasza:
60%
NEM lehet.
nov. 22. 13:00
 3/12 anonim ***** válasza:
83%
50-50
nov. 22. 13:15
 4/12 A kérdező kommentje:
Kedves első, teljes mértékben igazad van, de csak este tudok legkorábban tesztelni, de még az sem biztos hogy mai nap tudok venni, addig szeretnék tapasztalatokat, véleményeket olvasni. :)
nov. 22. 13:18
 5/12 anonim ***** válasza:
88%

A tapasztalat meg a vélemény az, hogy vagy igen, vagy nem.

Sokra mész vele.

nov. 22. 14:02
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg 4 hete volt a peteérésed, akkor már masszívan többet kellett volna lásson, mint felritkulás.
nov. 22. 14:20
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A terhességet az előző (mostani előtti) menstruációtól kellene számolni, tehát akkor most már 6-7 hetes terhesnek kellene lenned, azaz már szívhangot is kellett volna látni az ultrahangon az orvosnak.

Barátnőmnek pozitív lett a terhességi tesztje már a menstruáció első kimaradt napján (kb 4 hetes terhes) és másnap elment nőgyógyászhoz, aki semmit nem látott ultrahangon, mondta, hogy 7-8. héten jöjjön vissza, de elküldte vérvételre, ami kimutatta.

Téged nem küldött laborra a nőgyógyász?

Terhességi teszt mit mutat?

nov. 22. 15:57
 8/12 A kérdező kommentje:

Ha az utolsó menzesztől nézem, ami október 14.-én kezdődött, akkor most lennék 5+4 hetes.

Azonban most csináltam egy x-epilt ami totál negatív.

Viszont mivel hasi uh-t csináltak, nem lehet hogy amit ő felritkulásnak látott az valami más elváltozás? Két hét múlva kiderül, csak kissé aggódom..

nov. 22. 18:48
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt írtad, hogy 4 hete voltál együtt a pároddal. Az akkori együttlétetek előtt mikor jött meg utoljára?
nov. 22. 18:51
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
5+4-nél sem csak felritkulás látszana. A teszt is negatív. Így lehet, hogy csak nagyon benézett valamit. Szerintem még nagyon ne aggódj ezen. Mennyire lehet régi a gépe ennek a nőgyógyásznak, mit gondolsz? Korábbi tapasztalatod volt már vele?
nov. 22. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!