Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36.hétbe kinek mennyit és...

36.hétbe kinek mennyit és hogyan mozgott a baba?

Figyelt kérdés
35+5 hétbe vagyok most, és pár napja alig mozog a baba, ha mozog akkor is max 2,3 gyenge rúgást érzek de annyira gyengén, hogy nem is vagyok benne biztos egyáltalán ő volt e, vagy még mintha nyújtózkodna azt szoktam érezni de van, hogy fél napig semmit majd fél nap után az említett pár mozdulat és utána megint ennyi, hiába eszek vagy iszok bármit arra sem indul be. Lehet csak azért mert már kevés hely, de attól nem kéne ugyanúgy olyan erőségűnek éreznem a mozgásait mint eddig?
tegnap 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Minden terhességnél más. Attól is függ hogy helyezkedik a pocakban. 36 hetes vagyok és határozottan érzem a mozgást naponta többször. Nálam a fiúk aktívak voltak. A második babám kevesebbet mozgott, ő a lány.
tegnap 21:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem pont fordítva. Sokat mozgott, de gyengén éreztem, mert elöl fekvő lepényem volt. Kb.addigra lett normálisan érezhető végre, de akkor se kellemetlen, vagy ilyesmi, mint amiről mások beszélnek. Meg akkor lett kiszámítható. Tudtam mikor alszik, mikor nyugisabb, hetekkel előtte, amikor mondták, hogy már olyannak kéne lennie, csak néztem bután. Kint is sajtkukac😁
tegnap 21:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Nekem eddig is az egész terhesség alatt elég nyugodt volt igazából sosem mozgott túl sokat és túl erősen, csak ez most megijeszt mert még az eddigiekhez képest is nagyon kevés és gyengén érezhető, de lehet hogy nála épp ezért normális lenne hogy ennyire nem aktív? 😕
tegnap 21:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Azt el felejtettem írni hogy már be ékelődött
tegnap 21:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Elsővel én is így voltam. Max a csuklását éreztem.

Akkor mozgott csak, mikor beindult a szülés (38 hetesen).

A többiek mozgékonyabbak voltak, és most a fiam is eléggé. (37+3-nál tartok.)

tegnap 21:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen, valószínű. Nem hiszem, hogy sokat változik bent a temperamentumuk. Nekem se később mozgott jobban, csak jobban éreztem, mert nagyobban erősebb volt. Neked se kevesebbet, csak inkább kisebbeket, mert szűk a hely és lehet nem érzed annyira.

tegnap 22:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Akkor megpróbálok nem aggódni köszönöm a válaszokat
tegnap 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!