Félek neki állni?
Félek neki állni össze rakni a korházi csomagokat. Az első kisbabámnál miután összeraktam a csomagokat rá két napra koraszülöttként megszületett. Akkor is úgy éreztem 34hetessen hogy itt az idő össze rakni. Most 30hetes vagyok most is ilyen érzésem van hogy össze kellene már raknom de félek össze rakni.
Tudom nyilván nem ezen múlik hogy mikor születik de bennem van hogy nehogy megismétlődjön.
Mikor raktátok össze a csomagokat és mikor született a baba?
Ti is éreztétek hogy itt az idő össze rakni vagy mi alapján áltatok neki?
Elsőnél 38 hetesen csomagoltam össze, 39+6-on szültem.
Másodiknál csak megvettem a cuccokat kb 36 hetesen. Mikor beindult a vajudás, akkor dobáltam be a táskába. Fejbe megvolt már, mit akarok vinni.
(39+2-re szültem)
Én nem éreztem ilyet, hogy be kellene pakolnom.
Megértem a félelmedet ha alaptalan akkor is. Mert ugye agyban tudjuk nem függ össze.
Szerintem rakd egy helyre a cuccokat amiket a kórházba szánsz és ha indulni kell akkor csak bedobálod.
Mégis 1 helyen van, de nincs bepakolva.
Szerintem is akkor rakd egyhelyre, ha indulni kell meg majd bedobálod vagy utánad viszik. Hiába tudod tudatosan, hogy butaság, semmi köze hozzá, a rossz tapasztalatot nehéz felülírni. Ha megnyugtat tedd össze egy fiókba, amit csak gyorsan átkell tenni a táskába, amikor indulni kell.
Én 32hetesen pakoltam be, mert elkezdett nyílni a méhszáj és ha bármi van csak bekelljen dobni a kocsiba. 36 hetesen születt meg, de nálunk erősen benne volt ugye a pakliban, hogy előbb jön.
40+ hetesen. Mielott befekudtem a korhazba. De elotte mar persze vasarolgattam es azokat a dolgokat kb egy helyre raktam.
En pont azert nem raktam ossze hamarabb, mert merges voltam magamra, hogy nem igaz hogy a testem nem tudja hogy kell elinditani egy szulest 😂 Es nagyon nem akartam bemenni, igy a taskat osszerakni se.
Persze hulyeseg emiatt duhongeni, csak annyira akartam hogy ne inditas legyen. De az lett.
Mind a kétszer a 30. héten raktam össze.
A kisfiam 38+0-nál született.
A kislányom még bent gubbaszt, 37+4-nél jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!