Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tőzegáfonyát terhesen lehet...

Tőzegáfonyát terhesen lehet szedni, vagy nem?

Figyelt kérdés

Csak mert a Biomed-re rá van írva, hogy nem…

Illetve húgyúti fertőzésre ér valamit?

nov. 15. 16:38
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben vagyok, mint te. Én is ugyanezt vettem, amit te, de a vitamin oldalán az áll, hogy terhesség alatt nem ajánlott. Össze vagyok én is zavarodva. Elvileg ebben csak sima tőzegáfonya van.
nov. 16. 06:54
 12/21 A kérdező kommentje:
Te melyiket vetted?
nov. 16. 08:49
 13/21 anonim válasza:
Béres tőzegáfonyát, amit linkeltél.
nov. 16. 11:53
 14/21 A kérdező kommentje:

Bocsi, jogos, félreolvastam.

Most néztem én is a Béres oldalán, valóban ott van, hogy ellenjavalt, bár a dobozon nem volt rajta.

Én tegnap meg ma vettem be belőle, nem igazán értem, mi lenne a gond úgy, hogy más ebben nincs is :S

(A patikusok sem mind ugyanazt mondjàk mindenre. Mikor köhögtem, az egyik nyugodtan ajánlotta a Terpinit, amit anno az orvos is. A másik helyen meg hüledeztek, hogy azt nem lehet…)

nov. 16. 12:21
 15/21 anonim ***** válasza:
Igen, lehet... A legjobb, ha D-mannózzal együtt van
nov. 18. 13:06
 16/21 anonim ***** válasza:
Bocsi nem olvastam vissza az összes hozzászólást. Én most a hideg időben szedem napi 1x, ha van panasz 2x. A tőzegáfonyat lehet, viszont a D-mannózt nem.
nov. 18. 19:56
 17/21 anonim ***** válasza:

#16-os... Ezt a fajta tőzegáfonya + d mannoz italport ittam 5 napos kúrát, pár hete... A dobozán is jelezte és a weboldalon is fent van, hogy lehet terhesség és szoptatás alatt is inni, de egyébként sehol máshol sem láttam, hogy tiltanám a d-mannózt. Természetes gyógymódot kerestem, szóval egész netet átbújtam akkor 😄

[link]

nov. 19. 10:55
 18/21 anonim ***** válasza:
*tiltanák (#17es voltam)
nov. 19. 10:56
 19/21 anonim ***** válasza:
16-os vagyok, nekem a nőgyógyász mondta, hogy olyat ne, amiben van.
nov. 19. 11:25
 20/21 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

En is ezt a Beres Tozegafonyat szedtem. Vegig az egesz terhessegem alatt. Tokeletesen tiszta volt a vizeletem minden labornal. Semmilyen karos hatasa nincs a magzatra. Beres tozegafonyat vegyetek mert abban nincs semmi mas gyogynoveny! Mai napig szedem reggel egy szemet, este egy szemet. Nem volt felfazas, hugyuti fertozes miota szedem. Most ket honapos a kisfiam, szules utan is szedem folyamatosan! Atmossa a hugyholyagot es nem engedi letapadni a bacikat.

nov. 29. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!