Milyen nagynak kell lenni a pocomnak 13 hetes terhesen?
Figyelt kérdés
Én úgy látom, hogy nem eléggé nől, de lehet, hogy bennem ez csak egy berögződés, mert volt egy vetélésem, és folyton arra gondolok, hogy valami baj van...2008. jan. 10. 09:58
1/4 anonim válasza:
ne aggódj folyton nem jó légy inkább vidám a pocid meg majd fog nőlni az a lényeg hogy aki benne van nőljön rendesen én 12hetes vagyok de csak zsir van a hasamon:)de nem aggódom majd meg nől gratula neked szépp babab várást
2/4 anonim válasza:
Ne aggódj!Lesz az még nagyobb is.Nekem mikor a puffadások lementek,és télleg a poci nőtt az olyan 17.hét környéke volt.De mindez függ,h mennyire széles a csípőd.Verd ki a fejedből ezt a vetélés fóbiát!Ő most egy szép egészséges baba a pocidban!Tessék szépen erre gondolni!És nem lehet baja!Nyugalom!
3/4 anonim válasza:
Lényeg a pozitív gondolkodás, hogy most minden rendben lesz:)
A poci meg úgyis nő majd magától. Meglátod, egyszer meg csak neki indul, és visszasírod még, mikor kisebbet kellett cipelned.
Jó babavárást!
4/4 anonim válasza:
Szia! Ne aggódj, nekem kb. a 22 héten kezdett nőni a hasam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!