Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vállalható az alábbi név?

Vállalható az alábbi név?

Figyelt kérdés

Leonárd? Nem arra vagyok kiváncsi hogy szép e, mert az ízlés relatív.

Inkább az érdekel hogy vállalható e.

nov. 11. 20:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Ha anyakönyvezhető Magyarországon, akkor vállalható, tehát mi a kérdés, ha nem arra vagy kíváncsi, hogy kinek tetszik?
nov. 11. 20:22
 2/12 anonim ***** válasza:
64%
Igen, rendben van.
nov. 11. 20:22
 3/12 anonim ***** válasza:
30%
Igen nagyon jó
nov. 11. 20:32
 4/12 anonim ***** válasza:
68%

Vállalható.

Nekünk úgy lett Leó a fiunk, hogy apja közölte, neki ez tetszene, de egyikünk sem híve a beceneveknek. Legyen akkor Leopold! Mondtam jesszus, tuti nem, inkább Leonárd! Jujj, az biztos nem, így ő. Leon? Egyikünk sem. Így maradt Leó. :D

nov. 11. 20:43
 5/12 anonim ***** válasza:
33%
Én a vezetéknévhez igazítanám. Ha azzal jól hangzik, akkor sok különleges név lehet jó választás.
nov. 11. 22:05
 6/12 anonim ***** válasza:
Igen
nov. 12. 00:01
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Sztem gyönyörű ez a név.

nov. 12. 00:12
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszik, de vállalható. Ismerek két Leonárdot is a 3 év alatti korosztályból.

Kitűnni nem fog a sok Leó, Leon között.

nov. 12. 05:53
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem sem tetszik, de pl csak annyira, hoyg én nem adnám, alapvetően nem rossz név.

Amúgy manapság már ezek a fura nevek a gyakoriak....hallanátok miket mondanak be az általános iskolába, mikor kikérik a gyerekeket.

Már a Laci, Zoli, Tibi, Kinga, Niki, Ildi...már ezek hatnak lassan furán a mostani kisgyerekekre...nekik már megszokottak a számunkra meglepő nevek.

nov. 12. 05:58
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon kényeskedő
nov. 12. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!