Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vállalható az alábbi név?

Vállalható az alábbi név?

Figyelt kérdés

Leonárd? Nem arra vagyok kiváncsi hogy szép e, mert az ízlés relatív.

Inkább az érdekel hogy vállalható e.

tegnapelőtt 20:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Ha anyakönyvezhető Magyarországon, akkor vállalható, tehát mi a kérdés, ha nem arra vagy kíváncsi, hogy kinek tetszik?
tegnapelőtt 20:22
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
Igen, rendben van.
tegnapelőtt 20:22
 3/11 anonim ***** válasza:
30%
Igen nagyon jó
tegnapelőtt 20:32
 4/11 anonim ***** válasza:
68%

Vállalható.

Nekünk úgy lett Leó a fiunk, hogy apja közölte, neki ez tetszene, de egyikünk sem híve a beceneveknek. Legyen akkor Leopold! Mondtam jesszus, tuti nem, inkább Leonárd! Jujj, az biztos nem, így ő. Leon? Egyikünk sem. Így maradt Leó. :D

tegnapelőtt 20:43
 5/11 anonim ***** válasza:
33%
Én a vezetéknévhez igazítanám. Ha azzal jól hangzik, akkor sok különleges név lehet jó választás.
tegnapelőtt 22:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen
tegnap 00:01
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Sztem gyönyörű ez a név.

tegnap 00:12
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszik, de vállalható. Ismerek két Leonárdot is a 3 év alatti korosztályból.

Kitűnni nem fog a sok Leó, Leon között.

tegnap 05:53
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem sem tetszik, de pl csak annyira, hoyg én nem adnám, alapvetően nem rossz név.

Amúgy manapság már ezek a fura nevek a gyakoriak....hallanátok miket mondanak be az általános iskolába, mikor kikérik a gyerekeket.

Már a Laci, Zoli, Tibi, Kinga, Niki, Ildi...már ezek hatnak lassan furán a mostani kisgyerekekre...nekik már megszokottak a számunkra meglepő nevek.

tegnap 05:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon kényeskedő
tegnap 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!