Vállalható második keresztnévnek az Ariadne?
Figyelt kérdés
É-vel akartam írni, bocsi.2023. okt. 29. 18:24
1/18 anonim válasza:
Ha a lányod egy krétai királylány lesz, és a leendő párja neve Thészeusz, akkor természetesen.
2/18 anonim válasza:
Én nem adnám de van 1-2 rosszabb
4/18 anonim válasza:
Én ismerek egy Afroditét, gyűlöli a nevét. Évek óta Adriennként mutatkozik be. Miért kell ennyire különcködni? Aridne..
7/18 A kérdező kommentje:
#4 igazából a név a jelentése miatt tetszett meg, gondoltam második keresztnévnek Nem gáz.
Egyébként Heléna Ariodne lenne a kislány.
2023. okt. 29. 19:43
8/18 anonim válasza:
Két hasonló eredetű név.. én inkább ezt hanyagolnám. Plusz A-ra végződik az első név, és A-val kezdődik a második, nagyon egybeolvad.
9/18 anonim válasza:
Hát, ezt így én sem adnám, bármennyire szép is a görög mitológia. A két egymás utáni A pedig tényleg nem szerencsés.
10/18 anonim válasza:
Túl különleges és mindenki a mitológiára gondol.
És neked sem sikerült 2x sem leírnod helyesen pedig te szeretnéd adni, szerintem ez sem jó jel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!