Az alábbi fiúnevek közül melyik a legkevésbé rossz, a leginkább vállalható? (2. rész)
Özséb és Bajnok.
De én ezeket se adnám semmi szín alatt. Csak mondjuk ezeken a neveken várható legkevésbé kuncogás, ha valahol bemutatkozik.
Nem tudok dönteni
A Bajnok és az Özséb is teljesen vállalható szerintem, bár nem tetszik, nem is adnám, talán az Özséb picit jobb
Az Özséb szerintem női név. A második meg naftaliN :)
Az Erdő név amúgy jó, ha Fekete, Zöld, Sűrű, Fenyő, vagy valami hasonló a vezetéknév, akkor különösen.
Az Özséb szerintem is nőiesen hangzik, hiába nem az.
Mindegyik borzasztó 🫤
Hú 5ös, ahhoz nagyon tanulatlannak kell lenni, hogy az Özséb nevet ne ismerd, mint férfi név.
A felsoroltak közül egyiket sem adnám, mert nekem nem tetszenek, de nem tartom gáznak, ha valaki ezeket adja. Az a fontos, hogy a szülőknek tetszen. 18 évesen meg lehet nevet változtatni, ha esetleg a gyereknek nem tetszik. Elárulom, kb 10 perces ügyintézés az anyakönyvi hivatalban, rá 2 hétre jön a hivatalos értesítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!