Az alábbi fiúnevek közül melyik a legkevésbé rossz, a leginkább vállalható? (2. rész)
”Elárulom, kb 10 perces ügyintézés az anyakönyvi hivatalban, rá 2 hétre jön a hivatalos értesítés.“
Ja, meg utána hónapokig tartó magyarázkodás az ismerôsök felé, meg rászólogatni mindenkire, akinek megszokásból a régi név jön a szájára. Meg az se ritka, hogy a család nem fogadja el az új nevet. Itt is volt pár hozzászólás névváltoztatás témában, ahol írták, hogy családon belül a régi néven szólítják, családon kívül meg az újon ismeri mondenki.
Nekem az Erdő. Annak olyan férfias hangzása van, hasonlít az Endrére meg az Ernőre. Meg az erdő amúgy nem egy rossz dolog, sok fa összessége. Ha kislányokat lehet virágnévre nevezni, akkor szerintem fiú névnek ezen logika alapján mehet ez Erdő. De nyilván csak ebben a mezőnyben választanám ezt, amúgy eszembe nem jutna.
Az Özséb nekem olyan, mint az Erzsébetnek egy ronda becézése. Még a Bajnokra látom, hogy sokan szavaztak, szerintem ez tipikus kutya név a prosztók köreben. Úgyhogy azt meg emiatt nem válsztanám.
De nyilván mind szörnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!