Szerintetek számít a pocak mérete? Ha kicsi a pocak kicsi benne a baba is?
Figyelt kérdés
34hetes uh n 2200g körül mérték a babát, de a hasam mint másnak a 25. Hétben. A terhesség alatt eddig nem híztam de tény, hogy nem is vagyok vékony testalkat (80kg) a plusz súly miatt lehet az, hogy nem látszik úgy a hasamon a terhesség? Vagy nagyon pici lesz a baba?tegnapelőtt 11:02
1/8 anonim válasza:
Nem, a kettönek semmi köze egymáshoz!
2/8 Szabobianka3 válasza:
Semmi köze. Nekem első fiamnál 10 kg híztam 110cm volt a haskorterfogatom a 155cm magassaghoz. 58 kg mentem szülni. 4120gr 56 cm fiú lett
3/8 anonim válasza:
Nem számít. Mindkét gyerekemnél pici hasam volt, mindkettő közel 3,5 kg volt.
4/8 anonim válasza:
Nekem a harmadikkal elég nagy pocakom volt, be is szólt a szonográfus, mániája volt amúgyis,hogy jó nagy baba lesz. Egyszer kérdeztem normálisan,hogy tényleg nagyobb-e,rámförmedt,hogy nem látom mekkora a hasam (itt jegyzem meg, alatta sírt a szék, a 130at biztos ütötte)
Megszületett a babám 3370grammal. 😅
Ennél a tesója is nagyobb volt,igaz nem sokkal, vele nem volt akkora pocakom.
5/8 anonim válasza:
Nincs köze egymáshoz. Èn pl. 180 cm magas vagyok, több mint 4 kilós 59 centis gyerekem lett, és 37 hetes terhesen begomboltam magamon a terhesség előtti farmerem...
Nyilván hosszú a derekam, volt helye a babának🙂
6/8 anonim válasza:
Sose volt olyan nagy hasam, lányom 3,75 volt.
7/8 anonim válasza:
150 cm-es nöként 90 cm-es hassal mentem szülni, a lányom 3560 g lett.
8/8 anonim válasza:
Nem. Nagy hasam volt és nagy babám. Tesómnak meg nagy hasa volt és kis babája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!