Be fordulhatott a baba?
Figyelt kérdés
Ti éreztétek mikor befordult a baba fej fekvésbe?
Éjjel nagyon fájt a hasam sehogy se volt jó se feküdni se ülni,sétálni a baba nagyon aktív volt az utolsó uh-on (2héttel ezelőtt) még farfekvésű volt. Majd abba maradt és ma reggel óta úgy érzem kevésbé nyom fellül.
tegnapelőtt 08:38
1/4 anonim válasza:
38 hetesen még az uh-n nem volt befordulva.
Mire mentem szülni (39+6) már be volt. Észre sem vettem.
Nekem rengetegszer volt már a végén ez az érzés. Hogy nagyon aktív, fáj minden mozdulata, majd megkönnyebbülés, hogy jobb.
2/4 anonim válasza:
Nem, én azt éreztem, amikor harántból fordult át farosba. Később fordult fejvégűbe. Annál csak az lett gyanús, hogy már nem tapos lefelé séta közben, mint szokott 😂 Néztem szívhangot és az is lejjebb volt már. A következő uh.igazolta a sejtésemet, már fejvégű volt.
3/4 A kérdező kommentje:
Ez a harmadik terhességem az első kettőnél nem tapasztaltam ilyen has fájdalmat 28hetes vagyok ezért is gondoltam arra hogy ez talán a befordulás lehetett.
tegnapelőtt 09:22
4/4 anonim válasza:
A második gyermekemnél éreztem és láttam is amikor megfordult. Az valami fergeteges élmény volt mindamellett, hogy nem volt kellemes az érzés, mert a 37. hétben voltam. A többieknél nem volt ilyen, nála is szerintem csak azért mert forgott állandóan, ez, amit láttam is meg éreztem is volt az utolsó, onnantól fejvégű volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!