Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 4-5 órát állt a vizelet...

Ha 4-5 órát állt a vizelet szobahőmérsékleten, abból még meg lehet csinálni a terhességi tesztelt?

Figyelt kérdés

nov. 9. 11:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha terhes vagy, akkor a nap bármely szakában lepisilheted a tesztet, mert úgyis pozitív lesz.
nov. 9. 11:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Reggel csináltam egy tesztet, de a tesztcsík nem indult meg egyáltalán, nem kezdett beszíneződni maga a teszt. Úgyhogy még egyszer belemártottam és utána már működött és pozitív is lett. De így még nem jártam, szóval remélem jó volt a teszt, nem tudom miért nem érzékelte legelőször.
nov. 9. 11:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Emiatt tartottam meg a vizeletet és most tudtam csak elmenni a boltba pár óra múlva. Viszont ez egy korai terhességi teszt, és ma már sokat pisiltem azóta.
nov. 9. 11:51
 4/7 anonim ***** válasza:
73%

Lehet a reggelit nem tartottad elég ideig a vizeletben. Addig kell míg nem látod elindulni a vizeletet felfele, ha már látod kiveheted.

Ha a reggeli valóban pozi, egy friss pisiből napközben is az lesz. Felesleges tárolgatni, mert akkor meg az lesz a fejedben, hogy mi van, ha az állott vizeletből nem igaz az eredmény. Én 3 terhességemnél is napközben meg délután teszteltem 10.dpo-n tehát nagyon korán és pozik is lettek. Nem kell ezt annyira precízen venni. Ha meg késésnél tesztelnék akkor fel se merülne ez a probléma...amikor pisilni kell csak le kell pisilni :)

nov. 9. 12:09
 5/7 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem meg az állottból sokkal pontosabb. Nem párolog el a hcg, viszont nekem soha az életben nem lett volna délutániból +, pláne nem várt előtt. A laborban se ott azonnal esnek neki, van, ahol szállítani is kell és nem egyesével szokták...
nov. 9. 12:22
 6/7 anonim ***** válasza:
75%
2x bemártva is helyes eredményt ad. Amit én használtam tesztet, arra az volt írva hogy lehet tárolni a vizeletet de hűtve. Ha el nem is párolog a hcg, nem tudom mennyire stabil, lebomlik esetleg, kölcsönhatásba lép egy másik összetevővel stb. Szóval ha csak egy tesztet vettél, akkor inkább holnap reggel ismételném meg.
nov. 9. 13:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem szökik ki belőle a HCG.
nov. 9. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!