Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Második babánál mikor kezdett...

Második babánál mikor kezdett látszódni a pocitok?

Figyelt kérdés
6km
2010. nov. 5. 12:33
 1/7 anonim ***** válasza:
már 7 hetesen kiszurták!
2010. nov. 5. 12:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Felido utan kezdtek eszrevenni a 2. babat.
2010. nov. 5. 13:14
 3/7 anonim ***** válasza:

12 hetesen már akkora volt a hasam,mint az elsőnél huszon pár hetesen,úgyhogy nagyon korán lehetett látni.

Már mindenki sajnál,hogy ha már most ekkora akkor mi lesz később!

Boldog babavárást!

14 hetes km

2010. nov. 5. 13:28
 4/7 anonim ***** válasza:
13 hetes vagyok, akkora hasam van, mint az elsőnél 20 hetesen. Tavaly szeptemberben szültem, a doki szerint ez is számít. Meg a mellső fali lepény. :)
2010. nov. 5. 13:33
 5/7 anonim ***** válasza:
11 hetes vagyok,3. baba,és most akkora már a hasam mint a legelsőnél 5 hónaposan. :)Még most élvezem...de mi lesz még májusig? :S
2010. nov. 5. 13:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem most kisebb a terhem, mint az elsőnél.Most vagyok a 20.héten, a lányommal meg ekkora 14 hetesen voltam.

Most hátsó fali lepényem van, akkor mellső volt.

2010. nov. 5. 15:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Masodik valaszolo vagyok. Nalunk pocak szempontbol nem szamitott, hogy mennyi ido telt el a ket terhesseg kozott, ugyanis ez osszesen 4 honap volt, bo egy ev van a gyermekeink kozott.

Az elso babammal is keson lett pocakom, a masodikkal is keson lett pocakom. Szerintem inkabb alkatfuggo, meg talan hasfalfuggo (en magas vagyok es vekony, sokat sportoltam, eros volt a hasizmom, gyanitom, hogy tovabb tartotta magat).

2010. nov. 5. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!