Hogy oldjam meg?
Figyelt kérdés
Ma voltam dokinál "terhesség megállapításon", de ez maximum "jó helyen van-e a terhesség" megállapítás volt, mert ma még csak 5+3 vagyok (időpont miatt mentem ilyen korán, sajnos nem volt későbbre). 9,3 mm-es petezsákot látott a doki, de megjegyezte, hogy ez egy 20 éves készülék, szóval lehet, hogy már van más is, de ezzel a géppel nem látja. Én ezzel tisztában is voltam, de belém állította az ideget és kb elkezdte sorolgatni, hogy miért is lehet, hogy ez egy nem élő terhesség lesz. Nem első terhesség, de a végén gyomorideggel jöttem ki. Holnapra beutalt a kórházba HCG vérvételre, hogy abból lássuk valamennyire, hogy megfelelően fejlődik, illetve a lelkemre kötötte (vagy 5ször), hogy ott azonnal kérjek egy UH vizsgálatot. Na már most itt jön a bökkenő. Azt mondta mindenképpen csináltassam meg, de ne mondjam, hogy ő küldött, mert úgyis lefogja tagadni. Mondjam azt, hogy fáj a hasam. Nem érzem ezt kellő indoknak arra, hogy ott azonnal foglalkozzanak velem és részemről kellemetlen helyzetet is teremt. De akkor mégis hogy oldjam meg? Mit csinálnátok a helyemben?nov. 7. 17:07
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon nem akaródzott holnap ezért becsattogni a kórházba, főleg, hogy a petezsák mérete megfelel a terhességi koromnak. Holnap akkor csak időpontot kérek Uh-ra. :)
nov. 7. 18:46
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, a sors fintora, hogy ma be kellett mennem, mert véreztem (sejtettem, hogy nem úszom meg, előző két terhességem alatt is volt sajnos). Ugyan még pulzálás nincs (ma még csak 5+4 vagyok, szóval nincs ezzel gond), de minden más igen, kaptam utrogestant, rutascorbint és alkalomadtán ha kell no-spat. 7+2 naposan megyek kontroll uh-ra. :)
nov. 8. 12:07
13/14 anonim válasza:
Jajj te szegeny! Remeljuk nem lesz baj. Erdekes, hogy az elozo terhessegeidnel
is igy jartal. Nem derult ki, hogy mitol?
14/14 A kérdező kommentje:
Én is nagyon remélem. Az egyiknél csak progeszteron hiány volt, ott nagyon hamar meg is szűnt. A másik kettőnél már volt hematomám, ebből az utolsónál volt, hogy az egyik eltűnt és lett egy másik, egy sokkal nagyobb és nagyon sokáig vérzett is. Most egy nagyon pici felritkulást láttak, őszintén remélem, hogy hamar eltűnik és nem lesz másik.
nov. 8. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!