Hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés
Ma voltam dokinál "terhesség megállapításon", de ez maximum "jó helyen van-e a terhesség" megállapítás volt, mert ma még csak 5+3 vagyok (időpont miatt mentem ilyen korán, sajnos nem volt későbbre). 9,3 mm-es petezsákot látott a doki, de megjegyezte, hogy ez egy 20 éves készülék, szóval lehet, hogy már van más is, de ezzel a géppel nem látja. Én ezzel tisztában is voltam, de belém állította az ideget és kb elkezdte sorolgatni, hogy miért is lehet, hogy ez egy nem élő terhesség lesz. Nem első terhesség, de a végén gyomorideggel jöttem ki. Holnapra beutalt a kórházba HCG vérvételre, hogy abból lássuk valamennyire, hogy megfelelően fejlődik, illetve a lelkemre kötötte (vagy 5ször), hogy ott azonnal kérjek egy UH vizsgálatot. Na már most itt jön a bökkenő. Azt mondta mindenképpen csináltassam meg, de ne mondjam, hogy ő küldött, mert úgyis lefogja tagadni. Mondjam azt, hogy fáj a hasam. Nem érzem ezt kellő indoknak arra, hogy ott azonnal foglalkozzanak velem és részemről kellemetlen helyzetet is teremt. De akkor mégis hogy oldjam meg? Mit csinálnátok a helyemben?
nov. 7. 17:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Elmennék privátba pár nap múlva 🤷🏻‍♀️
nov. 7. 17:10
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Megvárnám a vérvétel eredményét és ha magától nem küld 2-3 nap múlva, akkor csinalhatnék egyet magánban, hogy megnyugodjak, hogy fejlődik, ha már ilyen böszme volt a dokim. Hozzá meg nem járnék többet.
nov. 7. 17:11
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Elmennék magánba egy jó dokihoz, erre meg nem nyitnám rá többet az ajtót.
nov. 7. 17:14
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Elmennek vervetelre, ha nagyon nem tudnek nyugodni es ennyi. 2 naponta duplazodik a hcg, szoval abbol mar latni, hogy mizu.

Aztan legkozelebb uh-ra csak a 7. het korul mennek, ha nincs egyeb gond.

nov. 7. 17:15
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
A vérvétellel semmit nem tudsz meg. Simán várnék egy hetet, és elmennék máshoz. Akkor már látszódnia kell embriónak, ha elmész 1-2 nap múlva, még ugyanúgy nem lesz több minden, max szikhólyag…
nov. 7. 17:19
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Én a 4-essel értek egyet, menj el két hcg vérvételre két nap különbséggel. Abból kiderül élő e a terhesség. Utána kb 7.héten uh-ra máshoz. Ott már kell legyen szívhang is addig felesleges uh-ra menni, ha nincs panaszod. Sajnos a korai uh után egy kismama sem tud megnyugodni, mert míg nincs szívhang nem is hívják élő terhességnek.

Kitartás és türelem.

nov. 7. 17:39
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Két hcg értékből nem derül ki, hogy él a terhesség…főleg, hogy több ezres érték felett nem is duplázódik.

Az, hogy él-e, csak az uh tudja eldönteni, amire meg hiába megy el 2 nap múlva, ha 6 hetesen van először embrió…

nov. 7. 17:49
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Még nincs 6 hetes, ilyenkor még duplázódik az érték.
nov. 7. 17:52
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Vagy nem. A duplázódás nem az élő terhesség eldöntésére szolgál, hanem hogy méhen belül van-e. Azt meg tudjuk most is. Missed mellett simán lehet több tíz meg százezres hcg…
nov. 7. 17:56
 10/14 anonim ***** válasza:
Akkor nincs más, mint várni két hetet és uh-ra menni.
nov. 7. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!