8 hetes terhességem óta van haematomám,7 mm- es, most vagyok 14 hetes terhes, mi történik ha nem szívódik fel?
Folyamotosan járok ultrahangra, a baba fejlődik, de a haematoma nem szűnik semmit, ugyanakkora, pedig vérezgetek.
Volt ilyen veletek?A beslő méhszájon van a haematoma.
Szia!
Nekem 6 hetesen volt - akkor azt mondták, hogy vagy kiürül, vagy felszívódik. 1 napig nagyon gyengén vérezgettem, majd másnap visszamentünk a dokihoz, és már nem volt ott a haematoma. Nekem szerencsére gyorsan kiürült.
Elméletileg a vérezgetés a haematoma miatt van, ürül kifelé. Csak lehet, nálad lassabban.
Nekem az 5.héttől a 12. hétig volt meg a haematoma, aztán szépen eltűnt. Néha volt barnás folyásom, olyankor rohantam a dokihoz, de mindig azt mondta, hogy ez a haematoma, ürül kifelé.
Ha 4-8 hetesen nem okozott bajt, akkor már feltehetően nem is fog - ekkora babának már.
Nekem 15 hetesen láttak méhlepényben valami gyanúsat, nem voltak biztosak benne, hogy az, de 19 hetes uh-n már nem volt.
A dokim azt mondta akkor, kisterhességnél csinálhat bajt.
22 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!