Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kicsit meg vagyok ijedve. Ez...

Kicsit meg vagyok ijedve. Ez normális?

Figyelt kérdés
2.gyerek. 11 éves a nagy szóval elég rég voltam már várandós. 17 hetes vagyok. Telt alkat. Normális hogy nem erzem mozogni a babat? 16 heten mintha "éreztem" volna. Azóta semmi . Vagy csak nagyon ritkán pici mozgas. Nem tudom hogy ez a baba e vagy csak bél mozgas. Ne kovezzetek meg érte:( .
ma 08:58
 1/5 A kérdező kommentje:
Azért ez a kérdés mert nagyon sok helyen olvastam hogy a második baba már hamarabb érezhető. Es félek nehogy baja legyen . 20.an megyek uhra . Holnap védő nőhöz.
ma 08:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
24.hettol kell naponta erezni!
ma 09:01
 3/5 anonim ***** válasza:
71%
Én a másodikat 2-3 héttel később kezdtem el érezni, mint az elsőt, a 18-19. hét környékén, és akkor sem rendszeresen. Lehet, hogy csak úgy helyezkedik, vagy egyelőre még nem olyan erős, hogy érezd. Semmi baj nem lesz, nyugi! :)
ma 09:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is a másodikkal vagyok terhes. 13. Héttől hol érzem enyhén hol nem....most vagyok 19 hetes, de két hete nem érzem, talán egy kezemen megtudom számolni hányszor éreztem. Elől tapadt a lepény, sokaknak ez is tompítja. Kisfiamat 17.héttől minden nap rendszeresen éreztem. Nekem is fura nagyon, hogy most semmi... de elvileg 24.hét előtt ez normális. Szóval ne aggódj :)
ma 09:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én az elsőt 16, a másodikat 14 hetes koruktól éreztem. Arra hogy emlékszem, hogy az elején még nagyon ritkán. Volt, hogy 2 mozgás között napok teltek el. A másodiknál emlékszem, hogy csak a 19-20 héttől kezdtem el naponta érezni, illetve kívülről is akkor érződött először.
ma 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!