Terhesség alatt a jobb alvásért szedtetek valamit?
Vannak olyan napok, amikor mondjuk kevesebbet tudok mozogni, ezért nem faradok úgy el, és éjszaka későn tudok elaludni. Vagy csak, annyira agyalok, mit vegyek a babának, hogy sokáig olvasok, és addig nem tudok kikapcsolni még meg nem lesz a választás.
Nem mindennap jellemző, csak egyszer kétszer fordul elő, ha pl egesznap rosszul vagyok emiatt pihennem kell napközben. Vagy ha valami új téma jön elő, amire rákattanok.
Biztos nem szedek semmi feleslegeset terhesen, csak azért mert nem fáradok el és nem tudok aludni.
Komolyabb dolgokért is meggondolom 2x a gyógyszert.
Inkább olvastam ha nem bírtam aludni.
Bár én még dolgozom a 37. hétben úgyhogy van ami lefoglal.
Én is olvasni szoktam,szerintem törődj bele,hogy most más. Sőt,nekem az elejétől kezdve minden egyes nap olyan intenzív álmaim vannak,hogy azt el sem tudom mondani.🤣 ez van most,el kell fogadni.
Esetleg gyógyteákat tudok elképzelni,amit lehet inni a nyugodtabb alvásért, gyógyszert semmiképp.
Elso babanal miutan mar nem dolgoztam, nem csinaltam ebbol problemat. Aludtam, pihentem, amikor akartam.
Masodiknal mar ilyen gondom nem volt :D
Elvezd ki, amig nyugi van es ne feszulj azon, hogy nehezebben alszol el. Kit erdekel. Tobbet ilyen mar nem lesz egyebkent se, legkozelebb max 10-14 ev mulva, amikor mar a gyerek is hagy sokaig aludni, esetleg😂😂
Dehogy szedtem. Minden Panadolt is 2x meggondoltam, amikor már nagyon fájt a fejem vagy a fogam, nem hogy ilyen hülyeségek miatt szedjek. Amúgy mindig álmos voltam, ez volt az egyetlen tünetem, de igen, volt olyan időszak, hogy éjjel meg alig tudtam aludni. A későn, nem tudom nálad mit jelent, én alapból is 1-2 körül aludtam el, meg terhesen is, meg most a babámmal is, mert ő se hajlandó előbb 🙄 Én mostmár 1 órával korábban el tudnám képzelni az alvást, de ezért neki se adok be semmit🤣
"Nem mindennap jellemző, csak egyszer kétszer fordul elő, ha pl egesznap rosszul vagyok emiatt pihennem kell napközben"
És mi a gond? Pihenj akkor nappal. Lesz bajod a gyerekneveléssel, ha a semmiből is problémát gyártasz.
4
Gyógynövényes cuccot sem szedünk. Azért van olyan ami igenis árthat a babának. A fene aki kockáztat.
Csak azért nem veszünk be semmit mert nem fárad el és így nem tud aludni.
Akkor kell valami olyat kitalálni amitől elfárad és tud aludni vagy tényleg marad az olvasás.
Köszönöm a válaszokat, akkor nem is stresszelem magam ezen, mert teljesen megijedtem, hogy ez nem jó így, stb. És erre biztos kell valami gyógymód.
Így már nem zavar, hagyom akkor a testének, ha 3 kor alszok el, akkor ez van most.
Persze azzal, hogy most nem mehetek dolgozni, megváltozott a napi rendszerem is.
Köszönöm a megnyugtató válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!