Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Oltatjátok magatokat 3.trimesz...

Oltatjátok magatokat 3.trimeszterben az RSV vírus ellen?

Figyelt kérdés

Ma kaptam értesítőt arról,hogy ha beoltatom magam akkor a babák védve lesznek ha megszületnek..

Hát nemtudom,félek ezektől az oltásoktól..Mi a véleményetek?

27h ikres kismama

okt. 31. 12:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A bárányhimlő elleni kötelező csak szólok...
okt. 31. 17:08
 12/20 anonim ***** válasza:
18%

Nem, csak el van torve a kezem 🤣

De latom erveles helyet megint csak csak a szemelyeskedes megy. Amugy ovono vagyok. Es hiaba kozelezo az "sajna ki fog maradni"

okt. 31. 18:21
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

A baranyhimlo oltas több szempontbol is problemas. Míg a betegseg életre szóló vedelmet ad, addig az oltas közel sem. Tehat felnőttként kb. minden nőnek ujra kéne oltatni magat gyerekvállalas előtt, mert a magzatra nezve veszélyes. Tökre nem is értem az egészet. A végen evente jarhatunk minden szir-sz.r oltásert, de attól még nem leszünk kevesbe betegesek, az tuti.

okt. 31. 18:26
 14/20 anonim ***** válasza:
61%

9#

Remélem rohantál covid oltakozni is minimum 3* is 😂🤦

Édesanyám nagypapája sarcoidosisos volt. Bele is halt, ami amúgy ritka és extrém eset.

Édesanyám 6 éves koráig tüdő szanatóriumban élt szintén ezzel.

Én allergiás asztmás voltam gyerekkorban. Elsőszülött lányom nem idült nem heveny bronhitises.

Tehát a családunkban jelen van családi halmozódás tüdő érintettségre.

Nővérem fia amint megkapta 6.osztályban az ismétlődő oltásokat 2000 évek elején, 1 év se kellett és kórházban kötött ki. Kitalálod? Sarcoidosisos lett, és az orvosok kerek perec ki is jelentették, hogy az ismétlődő oltás volt ami kiváltotta.

Nézd meg, én mint 80' években született, 90' években iskolába került gyerek, hány oltást kaptam, és most mennyit kap egy kisgyerek.. mennyi szart fecskendeznek a gyerekbe..

A jó öreg élő és legyengített vírusos oltásra még azt mondom oké, de a mostani új génmódosított szar.. kösz nem. Nem vagyok oltás ellenes, de akármit sem vagyok hajlandó beadatni. Sem magamnak sem a gyerekeimnek. Olyat pedig pláne nem adatok be amin nem nőtt fel egy generáció.

Nézd meg, a túlzásba vitt antibiotikumnak köszönhető a sok ellenálló rezisztens vírus és egyre több rezisztens baktérium is.

okt. 31. 18:49
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

A 80-as években születtem, 90-es években lettem iskolás, felnőttként pedig szarkoidózisos meg asztmás. Az orvosok kerek perec kijelentették, hogy nem tudják, mi váltotta ki 🙃 Nem is tudják amúgy a mai napig, hogy mi okozza, inkább genetikai halmozódás figyelhető meg, de nálunk pl. nincs is más eset a családban... Mi köze ennek az oltáshoz?

(Covid oltásom szerencsére csak egy volt, de már a diagnózisok után, bárányhimlő ellen sem kaptam.)

okt. 31. 20:22
 16/20 anonim ***** válasza:

16#

Látom nem megy a szövegértés.

okt. 31. 20:28
 17/20 anonim ***** válasza:

A genetikai dolgokat mindig valami kiváltja. Betegség, oltás, gyógyszer reakció.

Unokaöcsém nem volt beteg, igazából sosem volt betegeskedő fajta. Gyógyszert nem szedett. Így maradt az oltás.

okt. 31. 20:34
 18/20 anonim ***** válasza:
59%

14 koszi! 🥰

Na ezert fog kimaradni az az oltas. Sokkat tobb benne a riziko mintha nem termeszetesen kapja el.

okt. 31. 21:42
 19/20 anonim ***** válasza:
De mégis hogyan gondolsz kihagyni egy már kötelező oltást???
nov. 1. 08:04
 20/20 anonim ***** válasza:
13s oké de meg is vakultál a kéztöréstől? Ha te óvónő vagy, akkor nem értem miért nem vették fel a 6 osztályt végzett szomszédomat. Jobb helyesírásból mint te.
nov. 1. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!