Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Oltatjátok magatokat 3.trimesz...

Oltatjátok magatokat 3.trimeszterben az RSV vírus ellen?

Figyelt kérdés

Ma kaptam értesítőt arról,hogy ha beoltatom magam akkor a babák védve lesznek ha megszületnek..

Hát nemtudom,félek ezektől az oltásoktól..Mi a véleményetek?

27h ikres kismama

okt. 31. 12:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
igen
okt. 31. 12:52
 2/20 anonim ***** válasza:
Nem mondta senki annak idején (2016), úgyhogy nem.
okt. 31. 13:08
 3/20 anonim ***** válasza:
64%

Nem.

Nekem bőőven elég volt a covid mizeria, 3 éve, hogy először mondtak hogy terhesek ne, nincs adat, stb., aztán meg hogy hüha muszaj mert különben mi lesz. Szörnyű volt.

okt. 31. 13:17
 4/20 anonim ***** válasza:
84%
Kismamák RSV oltást nemrég kaphatnak, konkrétan pár hónapja. Én öt hónapja szültem, akkor még nem volt, mint ahogy szamárköhögés oltás is utána lett. Én beadatnám mindkettőt, ha várandós lennék.
okt. 31. 13:29
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
10 éves a nagyobb, 4 éves a kisebb lányom. Magáról a vírusról is 2 éve hallottam először nemhogy a védőoltásról pedig nem barlangban élünk 🙈
okt. 31. 13:30
 6/20 anonim ***** válasza:
56%

Szamomra az a fura hogy a babak 2 honaposan kapjak meg az oltast.. de terhesseg alatt nem okoz problemat?! Akkor miert nem lehet az elso heten beadni nekik?

Egyebkent gondolkoztam rajta de 29. Heten beindult a szules igy elmaradt. A noverkek a korhazba nem reg kaptak meg az oltast de egytol egyik betegek lettek.. a fiam kohogott egy kicsit egybol teszteltek .. halalos a kicsikre.

okt. 31. 13:54
 7/20 anonim ***** válasza:

4es, de volt. Kb február környékén jött be, Abrysvo a neve.

6os, kevered a szezont a fazonnal. Az RSV oltás és a szamárköhögés oltás teljesen más. RSV ellen csak a koraszülött babák kapnak oltást ingyenesen.

okt. 31. 14:16
 8/20 anonim ***** válasza:
56%
Semmivel nem oltattam magam, és köszönöm továbbra sem vagyok hajlandó.
okt. 31. 16:19
 9/20 anonim ***** válasza:
0%
8s igaz max ha meghal a gyereked csinálsz másikat, nehogy már megelőzz valamit amit meg lehetne.
okt. 31. 16:21
 10/20 anonim ***** válasza:
15%

9 ne ijeszteges masokat pont eleg gaz h te para vagy... Oltas magad mindennel ha jol esik detartsd tisztalatban aut aki mashogy gondolja.

Am meg nem fogom.

A gyerek is max a kotee

Lezot kapja csak. Kiveve baranyhimlo. Na azt nem fogja megjapni.

Az oviban az oszes oltott gyerek elkapta ugyan ugy. Sot volt aki korhazba kerult pedig oltott volt.

okt. 31. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!