Oltatjátok magatokat 3.trimeszterben az RSV vírus ellen?
Ma kaptam értesítőt arról,hogy ha beoltatom magam akkor a babák védve lesznek ha megszületnek..
Hát nemtudom,félek ezektől az oltásoktól..Mi a véleményetek?
27h ikres kismama
Nem.
Nekem bőőven elég volt a covid mizeria, 3 éve, hogy először mondtak hogy terhesek ne, nincs adat, stb., aztán meg hogy hüha muszaj mert különben mi lesz. Szörnyű volt.
Szamomra az a fura hogy a babak 2 honaposan kapjak meg az oltast.. de terhesseg alatt nem okoz problemat?! Akkor miert nem lehet az elso heten beadni nekik?
Egyebkent gondolkoztam rajta de 29. Heten beindult a szules igy elmaradt. A noverkek a korhazba nem reg kaptak meg az oltast de egytol egyik betegek lettek.. a fiam kohogott egy kicsit egybol teszteltek .. halalos a kicsikre.
4es, de volt. Kb február környékén jött be, Abrysvo a neve.
6os, kevered a szezont a fazonnal. Az RSV oltás és a szamárköhögés oltás teljesen más. RSV ellen csak a koraszülött babák kapnak oltást ingyenesen.
9 ne ijeszteges masokat pont eleg gaz h te para vagy... Oltas magad mindennel ha jol esik detartsd tisztalatban aut aki mashogy gondolja.
Am meg nem fogom.
A gyerek is max a kotee
Lezot kapja csak. Kiveve baranyhimlo. Na azt nem fogja megjapni.
Az oviban az oszes oltott gyerek elkapta ugyan ugy. Sot volt aki korhazba kerult pedig oltott volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!