Miért van az, hogy nem bírom a sétát pár hetes kismama
ként?
Figyelt kérdés
A kislányommal nem voltak ilyen gondok, csak a hetedik hónaptól a szülésig volt már nehéz.
A hetedik hétben járok és nehéz elmenni a boltig meg vissza.
Ezt úgy értem, hogy nem hagyom el magam meg nem vagyok lusta, csak tényleg nehéz el menni bárhová is mert mindig meg kell állnom közben pihenni, és kezd már fárasztó lenni.
És annyira rosszul vagyok már sokszor közben, hogy többször az ájulás kerülget
okt. 30. 18:51
1/7 anonim válasza:
Az első tizenkét hétben normális ez a nagyfokú kimerültség. Hiszen ezalatt kialakul az összes létfontosságú szerve. Ez nagy munka.
Én nekem munka után minden egyes nap lekellett dőlnöm 1-2 órát pihenni mert annyira kivoltam, mire itthon valamit is arrébb tudtam tenni. Ez elmúlt a 14-15. héten. Most a végén sem vagyok olyan fáradt mint akkor. Jobb paszban vagyok 36 hetesen mint az elején. És ezt más is látja.
Ne szégyellj megállni pihenni. Ne akkor ha már rosszul vagy, hanem előtte. Ez van, szerencsére lesz jobb is.
okt. 30. 19:00
2/7 anonim válasza:
Minden terhesség más. Én is második babámat várom, 18 hetes vagyok, de sokkal nehezebben viselem, mint az elsővel. Első babával csak 30.hét után indult ez a nehezebb elmenni a boltig dolog, most meg kb az elejétől, mintha maratont futnék. A 12.héttől a rosszullét elmúlt, de ez a fáradtság, meg hogy szuszogok, mint aki maratont futott, ez sajnos jelen van. Van aki végig pörög van aki végig szenved. Most ezt dobta a gép. Kitartás és jó egészséget :)
okt. 30. 19:17
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Tudom végülis hogy normális ez, de nem ilyenre számítottam mert az elsővel könnyebb volt.
Folyton le vert, néha sápadt vagyok és én is úgy érzem hogy maratont futok miközben le ver a víz meg a szívem majd ki ugrik 😅😅
okt. 30. 19:33
4/7 anonim válasza:
Ha a 7. hónaptól ugyanez volt az se volt könnyű, mert már akkorse voltál jó formában, allokepesseggel. Azóta lustultál is. Így nehéz lesz a szülés.
okt. 30. 23:15
5/7 anonim válasza:
Kedves 4-es, az, hogy mit érez az ember, az nem lustaság kérdése. Egy kismama a második babával nem lehet lusta, hiszen ott van a nagyobb akivel foglalkozni kell. Ha te fitt voltál, mint valami olimpikon akkor örülj neki. De ez nem lustaság kérdése. Ez egy állapot, ami igen is megterheli az embert. Mitől lenne lusta? Elmegy a boltig és szarul van....ez nem lustaság.....szégyeld magad, hogy így lehurrogsz egy anyukát.
okt. 31. 01:48
6/7 anonim válasza:
Teljesen normális. Ez is a hormonális változásoktól van, dehogy vagy lusta! Nálam az elsõ terhességnél volt csak ez, annyira nem volt erõm, hogy azt hittem egy pohár is kiesik a kezembôl, és minden kis emelkedôn meg kellett állnom pihenni. A 12. hétig elmúlt ez is az émelygéssel együtt (pedig nem lettem fittebb, mitôl lettem volna?). A második terhességnél meg nem volt ilyen tünet egyáltalán.
okt. 31. 02:27
7/7 anonim válasza:
Azért se keverd össze az első terhességgel, mert most már van egye eleven gyereked, akit elkell látnod akárhány éves is.
Akkor meg nem volt. Akkor pihentél mikor akartál. Gondolom most meg nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!