Holnap leszek 5 hetes terhes. Ma reggelre úgy ébredtem,
hogy nem émelygek és a melleim sem érzékenyek már. Ez
normális?
Figyelt kérdés
Járt már valaki így és mégis minden rendben volt? Ilyenkor erősödni kellenének a tüneteknek, nem elmúlni.
okt. 30. 06:03
1/7 anonim válasza:
Nekem a tünetek jöttek-mentek. Kb a 6. héten egyszer hánytam, utána nem volt semmi. Örültem is, hogy nincs tünetem. Aztán kb a 8-9. héten kezdődött újra. Az első terhességemnél egyáltalán nem volt soha semmi tünet.
okt. 30. 06:06
2/7 anonim válasza:
Meg el sem kezdődött a "tünetek" időszaka. Most lett kb. pozitív a teszted...
A tünetek 6.héttől jelentkezHETNEK, nem törvényszerű. Szóval nyugi 🙂
okt. 30. 06:07
3/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ilyenkor nem törvényszerű, hogy az embernek legyenek tünetei, de úgy tudom, hogy ha voltak és elmúltak, az nem jelent jót.
okt. 30. 06:39
4/7 anonim válasza:
Jelezhet bajt, de lehet teljesen normális is, ha egy tünet jön-megy, nekem mindkettőre volt példa. (Mondjuk valóban elég korai lenne, mióta vannak egyáltalán tüneteid, ha most öt hetes vagy? Túl régóta nem tarthat...)
Nekem amúgy már teljesen halvány volt a teszt, mikor elmúlt a mellfájdalom, mikor missed ab volt, esetleg azt holnap megpróbálhatod, de ez adhat fals eredményt is persze.
okt. 30. 07:06
5/7 A kérdező kommentje:
Erősek a tesztjeim, a HCG-m tegnap 2.466 volt. Nem tesztelgetek, mert annak semmi értelme.
Csak kíváncsi voltam, hogy másnál is volt e ilyen, hogy a mellfeszülés, émelygés ilyen kora terhességnél elmúlt/enyhült, mégsem jelentett baj.
okt. 30. 07:14
6/7 anonim válasza:
Nekem volt, ami a legfurcsább volt, hogy első kettő terhességemnél végig hánytam, semmi nem maradt meg bennem, most meg 11 hetes vagyok és eddig 2x hánytam csak. Jönnek-mennek a tünetek tényleg.
okt. 30. 07:56
7/7 anonim válasza:
Persze, ez semmit nem jelent. Nagyon korai a terhesség, van aki ilyenkor még nem is tudja és mégsincs tünete. Nekem a 10. hét után csökkent a mellfeszülés, aztán megint előjött. Aztán megint elmúlt. Hányinger csak a 8.-tól a 12. hétig masszívan és aztán semmi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!