Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap leszek 5 hetes terhes....

Holnap leszek 5 hetes terhes. Ma reggelre úgy ébredtem, hogy nem émelygek és a melleim sem érzékenyek már. Ez normális?

Figyelt kérdés
Járt már valaki így és mégis minden rendben volt? Ilyenkor erősödni kellenének a tüneteknek, nem elmúlni.
okt. 30. 06:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a tünetek jöttek-mentek. Kb a 6. héten egyszer hánytam, utána nem volt semmi. Örültem is, hogy nincs tünetem. Aztán kb a 8-9. héten kezdődött újra. Az első terhességemnél egyáltalán nem volt soha semmi tünet.
okt. 30. 06:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Meg el sem kezdődött a "tünetek" időszaka. Most lett kb. pozitív a teszted...

A tünetek 6.héttől jelentkezHETNEK, nem törvényszerű. Szóval nyugi 🙂

okt. 30. 06:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ilyenkor nem törvényszerű, hogy az embernek legyenek tünetei, de úgy tudom, hogy ha voltak és elmúltak, az nem jelent jót.
okt. 30. 06:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Jelezhet bajt, de lehet teljesen normális is, ha egy tünet jön-megy, nekem mindkettőre volt példa. (Mondjuk valóban elég korai lenne, mióta vannak egyáltalán tüneteid, ha most öt hetes vagy? Túl régóta nem tarthat...)

Nekem amúgy már teljesen halvány volt a teszt, mikor elmúlt a mellfájdalom, mikor missed ab volt, esetleg azt holnap megpróbálhatod, de ez adhat fals eredményt is persze.

okt. 30. 07:06
 5/7 A kérdező kommentje:

Erősek a tesztjeim, a HCG-m tegnap 2.466 volt. Nem tesztelgetek, mert annak semmi értelme.

Csak kíváncsi voltam, hogy másnál is volt e ilyen, hogy a mellfeszülés, émelygés ilyen kora terhességnél elmúlt/enyhült, mégsem jelentett baj.

okt. 30. 07:14
 6/7 anonim ***** válasza:
57%
Nekem volt, ami a legfurcsább volt, hogy első kettő terhességemnél végig hánytam, semmi nem maradt meg bennem, most meg 11 hetes vagyok és eddig 2x hánytam csak. Jönnek-mennek a tünetek tényleg.
okt. 30. 07:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Persze, ez semmit nem jelent. Nagyon korai a terhesség, van aki ilyenkor még nem is tudja és mégsincs tünete. Nekem a 10. hét után csökkent a mellfeszülés, aztán megint előjött. Aztán megint elmúlt. Hányinger csak a 8.-tól a 12. hétig masszívan és aztán semmi.
okt. 30. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!