Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet ebből még valami?

Lehet ebből még valami?

Figyelt kérdés

Valószínűleg úgy néz ki hogy kémiai terhességem van mivel nem volt látható az uhn semmi de 3 halvány pozi tesztem van

Az a kérdés hogy addig amíg nem jön meg a menzesz addig mutathatnak a további tesztek is halvány pozitívat,mivel azóta sincs menzeszem, vagy még van akkor csöppnyi remény hogy sikerül megtapadnia vagy esetleg hogy korai terhességről lehet szó és azért nem látszott de szerintem akkor kéne hogy erősödjenek a tesztek gondolom

okt. 30. 00:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Simán elképzelhető, hogy túl korán mentél dokihoz. Én csak az elmaradt menzesz utáni 3. héten mentem. Úgy voltam vele, hogy van egy pozitív tesztem, amíg nincs vérzés, addig rendben van. Nem is tesztelte már onnantól kezdve. Az első babánál volt, hogy elkezdtem barnázni és rohantam az orvoshoz, de persze nem látott még semmit. Ez max 5 hetesen lehetett. (Egyébként minden rendben volt, 2 héttel később már látszódott minden)
okt. 30. 06:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Az a kérdés, mennyire halványak a tesztek és mióta? Ha 5 nap alatt nem lesz sokkal erősebb, mint az első teszt, akkor az nem élő terhesség. Alapvetően legalább 3 naponta szemmel látható erősödés van a teszteken az első héten. Ha ez sincs meg akkor nem lesz belőle baba. Én januárban jártam így, de 3 nap után már a testtekből láttam, hogy baj van...a sors fintora, hogy 7hetesen vetéltem el...uh-n sose láttak semmit, de a hcg nagyon lassan emelkedett, féltünk a méhen kívülitől. 965 volt a vetélés napján a hcg-m.

Az első héten mintha csak másoltam volna a teszteket, totál egyformák voltak, utána kezdett csak picit erősödni. Nyilván tudtam nem lesz baba és baromira nehéz volt várni és várni, mert féltem, hogy méhen kívül lehet.

Szóval kérdés, erősödnek a tesztek vagy sem.

Kemiai esetén nincs értelme remenykedni, mert abból semmi nem lesz. Készülni kell a következő ciklusra.

okt. 30. 06:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudjuk így megmondani, de kicsit pontosabban tudnánk találgatni, ha adnál néhány információt. Pl.mikorra nem vártad, mikor volt először+ teszted, ha használtál ovu tesztet, az mikor volt +, ilyenek.
okt. 30. 09:16
 4/8 A kérdező kommentje:

20an kellett volna megjönnie a menzeszemnek és 28 lett volna vége de nem jött azóta sem

Azóta volt 3 halvány tesztem-első 24en, második-26, harmadik-29 meg ma reggel csináltam egyet de az se nagyon erősödött mivel fényképen alig látni szabad szemmel pedig látni lehet egy vastag rózsaszín csíkot de nem túl erős

okt. 30. 09:20
 5/8 A kérdező kommentje:

[link]

Ma reggeli nemtudom ez még hogy erősödhet e vagy semmi értelme már ezen filóznom sajnos

okt. 30. 09:22
 6/8 anonim ***** válasza:
#5! Ne haragudj, de szerintem ezt engedd el. 10napos késésnél ez harmatgyenge, meg ugye nem is erősödik.☹️Mondom ezt úgy, hogy nekem nagyon halvány tesztjeim voltak magas vérbeli hcg-nél is, de azért az erősödés egyértelműen látszott és ennyi késésnél már majdnem egyforma lett a 2 csík.
okt. 30. 09:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Ja, és ultrahangon ilyenkor petezsákom volt szikhólyaggal, sejthető embrióval. Én is láttam, pedig laikus vagyok és sima kórházi uh.volt.

okt. 30. 09:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Sajnos ezt engedd el. Ha az első teszt óta csak ilyen a teszted, ez egy nem jól fejlődő dolog. Itt már reménykedni sincs miért, sajnálom :(
okt. 30. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!