Jàrt màr valaki így, hogy halvànyodott a tesztje?
Figyelt kérdés
A felső tegnapi, az alsó mai. Tünetem kis mellérzékenységen kívül semmi az ég vilàgon.
Ma a 17/18. Dpo-n vagyok.
okt. 27. 10:12
1/12 anonim válasza:
Ezek pozitív tesztek, ne stresszeled magad tovább.
Kérj időpontot az orvoshoz
(Egyébként én nem látom hogy halvanyodott volna)
2/12 anonim válasza:
Ilyen teszteknél ez nem számít halványodásnak. Ha ürül a hcg akkor sokkal látványosabb a teszten..pl fele annyira látszik másnap.
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2 éve vesztettük el a kisfiunkat,azótaeg csak egy kémiai jött össze, félek, hogy ez is az lesz 😭
Nem vagyok màr fiatal sem sajnos.
okt. 27. 10:41
4/12 anonim válasza:
Én sem látom, hogy halványodna. Ne aggódj rajta, mert bármi történik is ilyen korán nem tudsz befolyással lenni rá. Majd kérlek írj, hogy mit mondott a doki az első uh-n.
5/12 anonim válasza:
Én sem látom, hogy halványodna! Szép pozitívak! Minden jót Neked a továbbiakban! ☺️
6/12 anonim válasza:
Ezek nem halványodó tesztek. Hosszú lesz az út az első vizsgálatig, de nyugiii. Minden rendben lesz! 🤗
7/12 A kérdező kommentje:
Száradás után sajnos egyértelműen látszik, hogy halványabb, ezen a képen az alsó még friss volt.
okt. 27. 12:04
8/12 anonim válasza:
Jesszus, kicsit próbálj már meg pozitív lenni. 6an mondjuk, hogy nem halványabb, de te akkor is tudod. Nem szabad így hozzáállni.
9/12 anonim válasza:
Attól is láthatobb halványabbnak, ha többet ittál vagy más napszakban csináltad a tesztet. Nekem az elején akkor volt halványabb, mikor reggel csináltam. Nekem este mindig sötétebb volt a teszt.
10/12 A kérdező kommentje:
Mindkettől délelőtt csináltam,de hogy melyik előtt mennyit ittam arra nem emlékszem
okt. 27. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!