Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire lenne valószínű,...

Mennyire lenne valószínű, hogy ikrekkel vagyok várandós?

Figyelt kérdés

6 hetes terhes vagyok, és azért gondoltam rá mert most jobban meg látszik a pocakomon, pedig nem tartozom a testesebb alkathoz, sovány vagyok és az első terhességemnél 5-6 hónapban látszódott csak szemmel.

És ráadásul a családomban vannak ikrek, egy kisfiú és egy kislány.

Félreértés ne essék, minél hamarabb szeretnék el jutni orvoshoz, a héten egyeztetek időpontot, de ez a kérdés nem hagy nyugodni.

6 napja tudtam meg, hogy várandós vagyok

okt. 27. 02:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

50-50%.

Vagy igen- vagy nem.

Söt a nemére is tudok neked valamit mondani.

50-50%

Vagy fiú-vagy lány.

okt. 27. 02:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Semmi jelentősége.

Barátnőm vékony alkat, a második babával 8 hetesen már nem fért bele a nadrágjaiba...

Ezt most én is tapasztalom, túlsúlyos vagyok és kisfiammal is az voltam...ott csak kb 16-18hetesen kezdett el látszódni....most 9 hetesen már kismama nadrág kellett, és 12 hetesen úgy kivoltam kerekedve főleg fent, hogy hihetetlen. Igaz a baba még lent volt, de feltolta az összes szervem plussz a puffadás és sanszos, hogy a hasizmom se volt zárt teljesen. 17 hetes vagyok, de kb 30-nak látszok, illetve a lepény fekvése is befolyásolja, az elől fekvőnél nagyobb pocak szokott lenni.

Második baba a legtöbbeknél gyoraan meglátszik :)

Az is lehet, hogy jobban fel is vagy puffadva, 6 hetesen csak annyi a gond, hiszen a méhed is csont mögött van :)

Boldog babavárást.

okt. 27. 02:50
 3/5 anonim ***** válasza:
84%

Ha az elsőnél nem olvastál utána vagy nem hallottál róla akkor tessék.

A hormonok okoznak puffadást a terhesség elején. Gondolj már bele 6!!! hetes vagy! Szerinted mekkora lehet?

okt. 27. 06:32
 4/5 anonim ***** válasza:
94%
Azért látszik hamarabb mert nem az első terhességed. Ha nyolcas ikreid vannak, akkor is csak pár centit foglalnak el odabent. Hogy látszana az már ilyenkor?
okt. 27. 07:31
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az első gyerekem is szinte egyből látszott, pedig egyedül volt benn... 5-6 hónaposan, ha valahol szóba jött, hogy mennyi idős terhes vagyok, a legtöbben azt kérdezték, hogy ikrek? 😀 Vékony alkat vagyok amúgy, terhesség előtt főleg lefogytam valamiért.

A szomszédom második terhessége volt ikres, az első hónapokban egyáltalán nem volt nagyobb hasa az átlagnál.

Nem függ össze.

okt. 27. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!