Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Voltatok már ilyen helyzetben?...

Voltatok már ilyen helyzetben? Nem gond ha viszem a kislányom?

Figyelt kérdés

Jövő hét csütörtökön lenne az első vérvételem sztk-ban 7 órakor.

Sajnos nincs segítségem,őszi szünet is van az oviban így muszáj lenne magammal vinnem.

Ti voltatok már ilyen helyzetben? Nem fognak szólni ha elviszem? 6 éves a gyerkőc.

okt. 26. 11:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem. Nálunk sokan voltak már gyerekkel, szoktam látni. Ha lehet, ne ájuljon el. Egyébként nem sok vizet zavar. Ne engedd kismamák közelébe, nehogy bujkáljon benne valami ovis betegség. De amúgy jó is, ha látja, hogy nem akkor találkozik vele először, amikor őt szúrják.
okt. 26. 12:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én a másfél éves kisfiammal mentem minden vérvételre. Soha senki nem szólt.

Akkor sem amikor épp megszúrtak, ő meg elsírta magát. Kedvesen magyarázták neki, hogy semmi baj nincs, stb. stb. stb.

okt. 26. 12:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szóljanak...a vérvétel pár perc, ha nem randalírozik a gyerek csak nem zavar senkit.
okt. 26. 12:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is láttam már mást is gyerekkel menni, nem hiszem, hogy te leszel az első.
okt. 26. 12:59
 5/7 anonim ***** válasza:
13%
Őszi szünet alatt van ügyelet.
okt. 26. 13:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
6 éves gyerekkel simán lehet menni. Én másfél évessel voltam, de még ő is el volt az a pár perc alatt a babakocsiban.
okt. 26. 13:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Szuper,nagyon köszönöm a megerősítést
okt. 26. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!