Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egész nap szinte vannak...

Egész nap szinte vannak görcseim, de nem mérhető. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés

Hetek óta vannak jóslófájásaim de tegnap este óta szinte folyamatosan érzem ezt a megfog jönni érzéshez hasonló dolgot ami sokáig jelen van és ha el is múlik, visszajön.

Nem az van ,hogy jön egy görcs ami tart fél percig majd elmúlik és újra tíz perc után jön,hanem folyamatosan szúrogat. Még csak pénteken leszek 39 hetes de már nyitott a méhszájam egy ujjnyira kb két hete. Normális ez a fajta hosszantartó menstruációhoz hasonló érzés? Ezenkívül a combhajlataim is fájnak és húzódnak.

okt. 21. 11:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Front van. Azt szokták mondani, ha van póz amiben enyhül vagy nem fáj akkor nincs gond. Magnéziumot vegyél most be kivételesen, ha arra enyhül nincs gond, esetleg egy meleg zuhany. De ennyi idős terhesen ezár normális. Gyakorlatilag mehetnél szülni is. Amíg nem rendszeres addig jósló.

Kitartás és könnyű szülést.

okt. 21. 16:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Szülés előtt napokig voltak rendszertelen fájásaim. Aludni sem nagyon hagytak. Szívás a vége, ha ilyen. De nemsokára itt az idő így is, úgy is! 😊
okt. 21. 18:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálam ugyanez volt. :) kereken 39. hétre született a kisfiam, de előtte 2 napig folyamatosan jelen volt ez a meg fog jönni érzés. Aztán a nagy nap szépen elkezdett rendeződni..féltem én is hogy nem fogom tudni mérni, de teljesen egyértelmű volt amikor beálltak a fájások.
okt. 22. 14:04
 4/4 anonim válasza:
Ugyanez volt már hetekkel a szülés előtt, mindig mondtam, hogy na majd ma, aztán végül 40+1 hétre szültem :) előtte este nekem a derekam kezdett szurkálni, nagyon szokatlan volt sose éreztem még olyat, reggel pedig már 10 perces fájásaim voltak, délutánra megszületett a kislányom
okt. 23. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!