30hetesen +9-10kg-nál tartok. Ez sok?
Figyelt kérdés
Most egy hét alatt hiztam 1,5kg,de az elözö hónapban összesen csak 2kg jött fel.Kicsit vizesedek,de nem vészes.Ez lehet már a viztöl ez a sok hizás 1 hét alatt.?2010. nov. 4. 16:51
2/13 anonim válasza:
Én is itt tartok :)
Előző terhességemnél még 2 kg pluszban voltam, hidd el csak addig érdekel míg a kezedbe nem kapod apicit. Aztán majd ráérsz aggódni. Én nem zabálok mégis hízok, ezért nyugtatom magam. Sajna 90%ban genetikus a terhesség alatti hízás.
3/13 anonim válasza:
Én is itt tartok :)
Előző terhességemnél még 2 kg pluszban voltam, hidd el csak addig érdekel míg a kezedbe nem kapod apicit. Aztán majd ráérsz aggódni. Én nem zabálok mégis hízok, ezért nyugtatom magam. Sajna 60%ban genetikus a terhesség alatti hízás.
4/13 A kérdező kommentje:
Nem kimondottan aggodok emiatt,csak a doki állandoan csesztett hizás miatt.Tulsullyal kezdtem 170/85-86kg-val és most vagyok 93kg.Pedig diétázok is.:(Akkor nyugodjak meg nem vészes ez a hizás,ugye?
2010. nov. 4. 17:52
5/13 anonim válasza:
Én 14-nél tartottam... Lett is belőle 25...
6/13 anonim válasza:
ez a kalkulátor elég pontos, én itt szoktam nézni, hogy hol állok. Beírtam az adataidat. Egy kicsit sok, ha kb. 2 kilóval kevesebb lenne a gyarapodás, az esne a normál tartományba
7/13 A kérdező kommentje:
Hmmm.Nekem a minimum tartományt irta ki.85kg és 170cm vel kezdtem,ugyhogy akkor megnyugodtam.:)Köszi a válaszokat.
2010. nov. 5. 10:24
8/13 anonim válasza:
ja, nem, bocsánat, még épp beleesel a max. felső határába. csak a kérdésedben 9-10 kg van és én azzal számoltam.
9/13 A kérdező kommentje:
Valamit rosszul számolsz,mert nekem az jön ki,hogy a min.gyarapodás 30héten 94.10kg.Én meg"csak"93kg vagyok.Ugyhogy a minimumba vagyok.De azért köszi.:)
2010. nov. 5. 12:07
10/13 A kérdező kommentje:
Bocsi 173cm vagyok.:P
2010. nov. 5. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!